Wrat/puk schaamlip?

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi John,

  Omdat ik nu bijna 37 weken zwanger ben doe ik al een tijdje een perineum massage om eea op te rekken voor de bevalling. Ik voelde al tijdje terug een klein pukkeltje oid aan de binnenkant van mijn schaamlip maar niet verder over nagedacht het is er 1 en mijn partner en ik zijn al 8 jaar samen, soa vrij en 100% vertrouwen in ook. Nu las ik iets over wratten en of genitale wratten.

  Maar het kan eigenlijk niet dat ik dat heb ook als ik google zie ik meer soort bloemkool wratten. Ik heb er een foto bijgedaan wat denk jij dat het is?

  Ik las dat genitale wratten met een hele kleine kans overgedragen kunnen worden naar de baby waardoor het bij de keel kan komen dat lijkt mij heel eng vandaar de vraag maar zoals ik al zei ik denk altijd de gekste dingen maar ik denk niet dat het genitale wratten zijn (ik twijfel ook totaal niet aan mijn partner).

  Ik dacht het is gewoon een pukkeltje het is wel een hard pukkeltje.

  ben benieuwd naar je reactie

  Reageer
  #2

  Dat lijkt toch echt niet op een wratje

  Reageer
  #3

  Oh echt? Hmm, ok. Maar denk je niet dat ik langs HA moet om het te checken?

  Reageer
  #4

  De foto is wat wazig maar desondanks kan ik er zo geen wratje in zien. Je kunt de VK vragen of idd naar de huisarts gaan als je je daar beter bij voelt

  Reageer
  #5

  Bedankt fijn weekend John

  Reageer
  #6

  Ook voor jou een fijn weekend. En probeer je niet zo druk te maken over van alles en nog wat...

  Reageer
  #7

  Nee, dankje John.

  Reageer
  #8

  Goedemorgen,

  Ik heb het laten checken vanmorgen bij de huisarts. En je hebt gelijk het is in ieder geval geen genitale wrat. Misschien een ontstoken talgklier of vetbultje maar ik kan het in ieder geval uit mijn hoofd zetten.

  Nogmaals bedankt voor je advies groet

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ๐Ÿ˜‰

  Reageer
Reageer op: Wrat/puk schaamlip?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief