zou de ongeboren baby van n ander kunnen zijn?

 • #1

  mijn schoondochter is 28 weken zwanger....en ligt nu 2 dagen in het ziekenhuis met weeen.....ze heeft injecties gekregen voor het rijpen van de longetjes ,ook heeft zij weeenremmers gekregen,die niet helpen.tegen iedereen zegt ze dat de gynacoloog heeft gezegt dat de baby hard groeit en eruitziet als een baby van 33/34 weken....gisteren heeft ze een echo gekregen en was de baby 42 cm en 2000 gram....mijn zoon gaat net zo lang met haar als dat ze zegt dat ze zwanger is(28 weken).......ze zegt dat de gynacoloog voor een groot raadsel staat en ook niet weet wat het is.....en zei dat het vaker voorkomt.....toen ze 6 weken zwanger was vertelde onze zoon het en zagen wij haar voor het eerst...wat ons opviel was dat ze al een aardig buikje had.......wij geloven niet dat de baby van onze zoon is.....graag hoor ik wat jullie hiervan vinden....groetjes marie

  Reactie
  #2

  hoi

  ik ken een vrouw en haar baby is ook iets van 5 weken groter als dat ie hoort te zijn. ze word wel goed in de gaten gehouden.
  toen zij iets meer dan 3 maanden zwanger was leek het wel of ze zwanger was van een tweeling. ze is nu iets van 33 weken en zo is echt heel erg dik.
  ik hoop dat het kindje van je zoon is. maar het komt idd wel vaker voor dat de baby gewoon echt voorloopt
  sterkte en veel plezier straks met je kleinkind

  Reactie
  #3

  Hallo Marie,

  Ik mag toch hopen dat ze er niet om liegt. Wanneer ze verder zou zijn dan krijgt zij maar zo geen weeenremmers en injecties om de longetjes te doen rijpen.

  Ik had zelf ook al vrij snel een bolle buik toen ik zwanger was en mijn kindje was ook groot en zwaar bij de geboorte.

  Succes

  Groetjes
  Claudia

  Reactie
  #4

  Deze vraag kan na beantwoord worden met een ouderschapsonderzoek. Deze testen zijn commercieel te verkrijgen.

  Kijk eens op: http://www.servicelabs.nl/gen_faq.htm

  Reactie
  #5

  je kunt aan de buitenkant niet zien hoe groot een baby is en hoelang iemand zwanger is, want dit verschilt inderdaad heel erg.
  de ontwikkeling van een baby in de buik heeft ook een gemiddelde:
  baby van 28 weken is ongeveer 1000 gram en 36 cm.
  Via de echo is dit prima te bepalen net zoals de zwangerschapsduur.
  Als jouw zoon dus bij alle besprekingen en echo's is, dan weet hij wat hij wil weten. want de zwangerschapsduur staat op de echofoto, misschien mag je die bekijken als je erom vraagt.
  Sterkte, ik hoop dat het allemaal goed komt, Brenda

  Reactie
  #6

  hoi,bedankt voor je reactie......maar wou toch nog ff wat kwijt.als je 28 weken zwanger bent dan ben je 28 weken zwanger toch? en geen 33 weken,dit scheelt 7 weken......de baby is nu 42/43 cm en weegt ongeveer 2000 gram,dus dat is toch een groot verschil.ik begrijp heel goed dat de dikte van je buik niets zegt over de groote van de baby.op 15 juli is ze uitgerekend ... 2 weken geleden had de gyneacoloog gezegt dat ze 5 juni is uitgerekend.als ik mijn zoon wat vraag weet hij t niet of geeft volgens haar n verkeerd antwoord....3 weken geleden had ze tegen iemand gezegt;ik heb het gevoel dat het over 5 weken geboren gaat worden.....daar geloof ik niet in.
  ze hebben elkaar via de komp leren kennen,binnen 1 week woonde ze samen.....en was ze gelijk zwanger.....en ze vertelde dat het door de prikpil heen was....en dat de prikpil de laatste 2/3 weken,voordat je een nieuwe prik moet halen, niet meer zo veilig is.de eerste x dat ze bij de gyneacoloog was geweest vertelde ze aan ons dat de baby met 7 maanden met een keizersnee gehaald zou worden.ze heeft al een dochtertje van 3 jaar ....die is 2 weken te laat geboren en met de keizesnee gehaald omdat hij niet ingedaald was en de navelstreng om zijn nekje had.dan heeft ze bekkeninstabiliteit....ik weet van anderen dat je dan zoveel pijn hebt dat je niet eens kan lopen of zelfs in een rolstoel zit...toen ik dat zei ,zei ze;maar dat komt nog....nooit wat van gemerkt.we boden hun een pretecho aan....ik vertelde aan haar dat ze die van ons kreeg,maar dat wou ze niet omdat ze 3 dagen van te voren bij de gyneacoloog was geweest en die stond voor een groot raadsel dat het kind zo groot was en waarschijnlijk afwijkingen kon hebben....ook vloeide ze af en toe wat bloed en zei ze tegen ons dat ze last had van indalingsweeen,raar verhaal!!!! de gynaceacoloog liet haar gelijk bloed afnemen en ze kon 1 week later terug komen voor de uitslag......en wat ik al voorspelde...de baby mankeerde niets,want geen ene arts mag zeggen dat de baby misschien afwijkingen kan hebben of dat je waarschijnlijk zwangerschapssuiker hebt.zo kan een arts niemand terug naar huis sturen.misschien snap je mijn verhaal zo wat meer waarom wij ons heele erge zorgen maken....we zijn er kapot van.....liefs marie

  Reactie
  #7

  Blijkbaar is er sprake van een vetrouwens kwestie. Als jullie eens rond de tafel gaan en dit open en eerlijk proberen te bespreken.
  Kun je begrip opbrengen voor een vrouw die een vader voor haar kinderen wil?

  Reactie
  #8

  marie68 schrijft:

  hoi,bedankt voor je reactie......maar wou toch nog ff wat kwijt.als je 28 weken zwanger bent dan ben je 28 weken zwanger toch? en geen 33 weken,dit scheelt 5 weken......de baby is nu 42/43 cm en weegt ongeveer 2000 gram,dus dat is toch een groot verschil.ik begrijp heel goed dat de dikte van je buik niets zegt over de groote van de baby.op 15 juli is ze uitgerekend ... 2 weken geleden had de gyneacoloog gezegt dat ze 5 juni is uitgerekend.als ik mijn zoon wat vraag weet hij t niet of geeft volgens haar n verkeerd antwoord....3 weken geleden had ze tegen iemand gezegt;ik heb het gevoel dat het over 5 weken geboren gaat worden.....daar geloof ik niet in.
  ze hebben elkaar via de komp leren kennen,binnen 1 week woonde ze samen.....en was ze gelijk zwanger.....en ze vertelde dat het door de prikpil heen was....en dat de prikpil de laatste 2/3 weken,voordat je een nieuwe prik moet halen, niet meer zo veilig is.de eerste x dat ze bij de gyneacoloog was geweest vertelde ze aan ons dat de baby met 7 maanden met een keizersnee gehaald zou worden.ze heeft al een dochtertje van 3 jaar ....die is 2 weken te laat geboren en met de keizesnee gehaald omdat ze niet ingedaald was en de navelstreng om haar nekje had.dan heeft ze bekkeninstabiliteit....ik weet van anderen dat je dan zoveel pijn hebt dat je niet eens kan lopen of zelfs in een rolstoel zit...toen ik dat zei ,zei ze;maar dat komt nog....nooit wat van gemerkt.we boden hun een pretecho aan....ik vertelde aan haar dat ze die van ons kreeg,maar dat wou ze niet omdat ze 3 dagen van te voren bij de gyneacoloog was geweest en die stond voor een groot raadsel dat het kind zo groot was en waarschijnlijk afwijkingen kon hebben....ook vloeide ze af en toe wat bloed en zei ze tegen ons dat ze last had van indalingsweeen,raar verhaal!!!! de gynaceacoloog liet haar gelijk bloed afnemen en ze kon 1 week later terug komen voor de uitslag......en wat ik al voorspelde...de baby mankeerde niets,want geen ene arts mag zeggen dat de baby misschien afwijkingen kan hebben of dat je waarschijnlijk zwangerschapssuiker hebt.zo kan een arts niemand terug naar huis sturen.misschien snap je mijn verhaal zo wat meer waarom wij ons heele erge zorgen maken....we zijn er kapot van.....liefs marie

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  marie68 schrijft:

  mijn schoondochter is 28 weken zwanger....en ligt nu 2 dagen in het ziekenhuis met weeen.....ze heeft injecties gekregen voor het rijpen van de longetjes ,ook heeft zij weeenremmers gekregen,die niet helpen.tegen iedereen zegt ze dat de gynacoloog heeft gezegt dat de baby hard groeit en eruitziet als een baby van 33/34 weken....gisteren heeft ze een echo gekregen en was de baby 42 cm en 2000 gram....mijn zoon gaat net zo lang met haar als dat ze zegt dat ze zwanger is(28 weken).......ze zegt dat de gynacoloog voor een groot raadsel staat en ook niet weet wat het is.....en zei dat het vaker voorkomt.....toen ze 6 weken zwanger was vertelde onze zoon het en zagen wij haar voor het eerst...wat ons opviel was dat ze al een aardig buikje had.......wij geloven niet dat de baby van onze zoon is.....graag hoor ik wat jullie hiervan vinden....groetjes marie uit eindhoven

  Reactie
  #10

  ik denk dat jouw zoon wel weet hoe het in elkaar zit, dus je hoeft hem niet te beschermen. Inderdaad 28 weken is geen 33 weken, dus hij weet het waarschijnlijk wel, maar is misschien bang voor jouw reactie als het niet van hem is.
  Praat eens met hem, zeg dat hij eerlijk kan zijn en dat je dan net zoveel van de kleine zal houden, maar dat je dat draaien omtrent de zwangerschapsduur heel vervelend vindt.
  jammer dat zo'n mooie periode voor jou dit vervelende gevoel geeft, ik hoop dat je je toch oma kan voelen, laat dat dan ook merken aan je schoondochter, misschien durft ze dan eerlijk te zijn.
  en de kleine kan er niets aan doen, dus sluit het in je hart, jouw zoon is en blijft de vader of het zijn zaadje nu wel/of niet was.
  sterkte Brenda

  Reactie
  #11

  " DE KLEINE KAN ER NIETS AAN DOEN, SLUIT HET IN JE HART."

  Ontzettend mooi gesproken Brenda. Niemand was blij toen ik geboren werd en kwam in een koude, liefdeloze wereld terecht met alle gevolgen vandien. Vandaar dat ik het ontroerend vind, dat jij ook aan het belang van het kindje denkt. Heel bijzonder, in deze individuele wereld.

  Marie68, ik wens je wijsheid en sterkte toe.

  Reactie
  #12

  Op welke gronden kiest iemand een partner?
  Blijkbaar is het voor jouw zoon geen belemmering van een vrouw te gaan houden die al een kind heeft en in verwachting is.
  Relaties worden vaak gevormd om redenen die voor beiden voordeel hebben. Buitenstaanders kijken daar soms wat vreemd tegen aan. Maar als jouw zoon daar vrede en gelukkig mee is..laat het dan maar, het is zijn leven, met haar.
  En als jij daar open voor staat, dan durven ze dat echt wel te zeggen hoor!

  Reactie
  #13

  hallo marie,
  dat is nogal een verhaal zeg.mijn broer heeft ook zoiets meegemaakt,leerde ook een meisje kennen via internet en woonde ook in een korte tijd met dat meisje samen.ze waren net 1 maand samen en toen vertelde ze onze familie dat ze zwanger was.en ze had met 5 weken al een klein buikje.mijn moeder had op een gegeven moment het gevoel dat er iets niet klopte,ze vertelde ook elke keeer wat anders....mijn ouders wouden toen een dna test na de geboorte laten doen.uitslag van de dna test was idd dat het mijn broer zijn kind niet was.als ze gewoon eerlijk was geweest vanaf het begin tegen mijn broer en ons dan was de situatie heel anders geweest.zij had ons verteld dat ze al een paar jaar voor mijn broer geen sex had gehad.mijn broer koos toen ook voor haar ......en is een tijdje niet meer bij ons geweest.mijn ouders vonden dat zijn keus.....maar mijn ouders voelde zich zwaar in de maling genomen.....hebben zoveel voor haar gedaan en waren zo blij dat ze hun eerste kleinkind kregen .ik begrijp je zorgen heel goed en ik zou als ik jou was zeker een dna test laten doen.het is toch anders als het kindje niet je eigen bloed is....stel je voor dat straks de echte biologische vader voor de deur staat.en er kloppen idd bepaalde dingen niet,de groote van de buik zegt niets over de groote van een baby.maar ik heb zelf nooit gehoord van iemand die 28 weken zwanger is,dat de baby groeit als een baby van 33 weken.
  mijn broer is na een tijdje bij haar weggegaan,en ja idd hij was gek op de baby....en mist de kleine enorm.maar mag de kleine niet meer zien van haar want hij is niet de vader. je zoon blijft je zoon en ooit zullen zijn ogen ook opengaan.er lopen jammer genoeg nog steeds vrouwen rond die denken dat ze met liegen en bedriegen verder kunnen komen.maar geloof me al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald men wel.
  heel veel sterkte,groetjes kim

  en ik begrijp heel goed dat er vrouwen opzoek zijn naar een lieve vader voor hun kind maar wel als die vrouwen vanaf het begin af aan eerlijk zijn tegen die "lieve"vader.
  en ik begrijp ook dat een bio vader die er niet is voor zijn kind geen vader is en een niet-bio vader die kan een heeeeele lieve goede vader zijn voor een kind wat niet van hem is.

  Reactie
  #14

  hoi,ik zit net al die reacties te lezen en vraag me nou echt af of er niemand is di marie kan begrijpen.ik begrijp marie haar zorgen heel goed.ik zou er ook niet blij mee zijn als mijn zoon met een meisje naar bed gaat(zonder wat te gebruiken nogwel)die hij voor het eerst ontmoet en dan gelijk door de prikpil (onbegrijpelijk)heen zwanger raakt.ze kennen elkaar niet eens.en dan al die leugens van dat meisje.sorrie maar ook ik zou vraagtekens erbij hebben.marie ik wens je heel veel sterkte en ik hoop dat je zoon zijn ogen snel opengaan
  groetjes san

  Reactie
  #15

  Hoi Marie,

  ik snap heel goed je zorgen.
  Misschien kan het volgende helpen:

  tot een week of 14 groeien alle babietjes in de buik even hard.
  Dit verklaart waarom men in dat deel van de zwangerschap heel nauwkeurig de zwangerschapsduur tot dan toe kan bepalen met een termijnecho. Dat wil zeggen: alle kindjes zijn bij 7 weken zo lang, bij 10 weken zo lang (weet even niet het exact aantal cm's). Pas na 15, 16 weken gaan ze hun eigen groeitempo volgen en spreek je over gemiddelde kindjes, iets grotere of iets kleinere kindjes.

  Dus wanneer iemand een termijnecho krijgt, dan is heel duidelijk te bepalen wanneer de baby verwacht wordt. En dat is ook de reden waarom men niet uitgaat van de laatste menstruatie omdat je nooit precies weet wanneer de eisprong was (kan eerder of later dan normaal hebben plaatsgevonden).

  Wanneer de zwangerschap 6 of 7 weken verder zou zijn dan jouw schoondochter beweerd, dan zou dit ABSOLUUT zijn opgevallen bij de termijnecho die iedereen krijgt.

  Dus als jouw zoon en dochter naar de verloskundige of echocentrum of gynaecoloog zijn geweest voor een termijnecho dan heeft je schoondochter moeten aangeven wanneer haar laatste menstruatie was en hoe lang haar cyclus gemiddeld was. Vervolgens gaan ze met de termijnecho bepalen hoe ver iemand daadwerkelijk is.

  Als je schoondochter en zoon op het moment van de termijnecho naar eigen zeggen 10 of 12 weken zwanger waren en je schoondochter zou liegen over de duur, dan zou uit de termijnecho zijn gekomen dat ze al veeeeel verder zwanger zou zijn. Juist omdat de babietjes tot iets van 14 weken allemaal even hard groeien. Op die leeftijd kan er geen groeiverschil van 7 weken zijn. En duidelijk zou zijn dat het kindje veel meer ontwikkeld zijn (en niet meer een boon met kleine stompjes).
  Dus op dat moment zou je schoondochter door de mand gevallen zijn.

  De vraag is:
  - heeft jouw schoondochter een termijnecho gehad?
  - is jouw zoon meegeweest naar de termijnecho?
  - heb je een foto gezien van de termijnecho?
  Op de foto staat namelijk OOK de uitgerekende
  datum.
  - deze datum komt in het dossier van je
  schoondochter. Dus de gynaecoloog moet de
  uitgerekende datum zoals berekend via de
  termijnecho weten.

  Als de termijnecho klopt met het aantal weken dat je schoondochter zegt dat ze zwanger is, dan spreekt ze de waarheid. En dan klopt het dat de gynacoloog vreemd opkijkt dat het kind al zo groot is (immers, hij weet de officiele uitgerekende datum). Doet ze geheimzinnig over de termijnecho, heeft ze deze niet gehad, wil ze de foto niet laten zien of wat dan ook, dan zou ik onraad ruiken.

  Dus ik zou proberen ervoor te zorgen dat je de foto van de termijnecho in handen krijgt (evt via je zoon, zonder dat je schoondochter het weet).

  SUCCES!
  Laat je weten hoe het is afgelopen?

  Bah, een nare situatie hoor. Je moet er idd niet aan denken dat je zoon erin geluisd wordt.

  Groeten,
  anoniempje.

  Reactie
Reageer op: zou de ongeboren baby van n ander kunnen zijn?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief