misselijk

  • #1

    hallo ik heb pas geleden mijn spiraal laten verwijderen en ben toen weer aan de pil gegaan nu heb ik iets te vroeg gemeenschap gehad en denk dat ik nu zwanger ben ik heb al een dochter van anderhalf die is ook door de pil heen gekomen nu willen we wel heel graag een twede erbij maar we moeten eerst nog verhuizen nu ben ik sochtens en savonds zo misselijk moet veel plassen zere borsten inprencipe alles wat lijkt op zwangerschap had al een test gedaan maar was negatief nu ga ik naar de huisarts met mijn ochtendurine maar ik weet niet of ik hem tot die tijd in de koelkast moet bewaren. en wat is eigenlijk het verschil tussen een test bij de huisarts en een test thuis doen groetjes k.

    Reageer
    #2

    Helemaal geen verschil

    Reageer
    #3

    Een urinetest bij de huisarts is dezelfde als een urine thuistest: er wordt het hcg gemeten. Een mogelijk verschil is dat de huisarts ervaring heeft met het testen. Thuistesten worden ondanks de gebruiksaanwijzing vaak onjuist uitgevoerd.

    Reageer
Reageer op: misselijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief