schijn zwanger, test positief, toch niet zwanger

 • #1

  kan een zwangerschap test positief wezen en je dan toch niet zwanger blijkt te zijn. dat het lijkt dat je zwanger bent omdat je het heel graag wil?
  misschien een hele rare vraag, maar dit maakt me erg onzeker.

  Reactie
  #2

  Een zwangerschapstest test op het hormoon hcg. Humaan choriongonadotrofine is een hormoon dat tijdens een zwangerschap door het embryo wordt geproduceerd.

  Bij een schijnzwangerschap is er geen sprake van een embryo, en is het hcg dus niet verhoogd.

  Wel kun je andere symptomen van een zwangerschap vertonen en ervaren.

  Reactie
  #3

  Wie denkt zwanger te zijn, koopt een zwangerschapstest. En die zijn er in allerlei soorten: van heel goedkoop, tot digitaal en dus heel duur. Welke is het beste, en welke werkt echt niet? Kassa test het.

  kassa.vara.nl/portal?_scr=kassa_uitzending&number=4558253

  Uitslag: de Kruidvat test heeft gewonnen!

  Reactie
  #4

  Veel vrouwen hebben typische symptomen als ze zwanger worden. Deze typische symptomen kunnen bestaan uit verhoogde eetlust, gewichtstoename, misselijkheid, buikpijn, braken en andere typische symptomen die vaak worden toegeschreven aan een vroege zwangerschap.

  Nog meer symptomen die mogelijk kunnen wijzen op het begin van een zwangerschap zijn: niet ongesteld wordenem, misselijkheid, braken, vermoeidheid, veranderingen aan de borsten en tepels, veel plassen, buikkrampen (PMS-klachten), meer dan normale vaginale afscheiding en spotting.

  Let op! Als je al deze klachten hebt, geeft het nog geen zekerheid op een zwangerschap, maar het is zeker zinvol om naar de huisarts te gaan of thuis een zwangerschapstest te doen.

  Reactie
  #5

  hallo allemaal,

  ik heb deze week 3 testen gedaan waarvan 1x clear blue en 2x de kruidvat test,clear blue en 1x kruidvat laten aflezen dat ik zwanger ben dus helemaal happy en mijn man ook.toen de 3de test en nee hoor nou ineens niet meer nu heb ik een gesprek gehad met de huisarts en die zegt (zonder te testen) dat ik niet zwanger ben,ik ben emotioneel helemaal gebroken ik wilde het zoooooo graag (het zou dan ons 4de kindje worden.

  Reactie
  #6

  Dorina,

  Je kunt het beste anders een bloedonderzoek laten doen. Eventueel bij een andere huisarts als je geen vertrouwen meer hebt ik je eigen huisarts.

  Sterkte,
  Susan

  Reactie
  #7

  Hallo ik heb een vraag ik heb last van me buik en borst wat is het

  Reactie
  #8

  Denk je dat iemand die vraag zo zou kunnen beantwoorden? Ga naar de huisarts als de klachten blijven aanhouden

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: schijn zwanger, test positief, toch niet zwanger
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief