Zwanger en ondergewicht

  • #1

    Ik ben zwanger. Ik heb al sinds de puberteit wat ondergewicht, geen ernstig ondergewicht. Heb geen eetstoornis (gehad). Ik probeer goed te eten, maar maak me toch wel een beetje zorgen over het feit dat ik ondergewicht heb. Straks krijgt mn kindje niet genoeg binnen of kan het wel goed groeien in mijn buik qua ruimte?

    Reageer
    #2

    Zoals vanmorgen ook, ik kwam laat uit bed omdat ik zo moe was. Ik had enorme honger en was er gewoon zwak van. Nu ben ik zo bang dat dat niet goedkomt omdat ik te laat met eten was..

    Reageer
    #3

    Als dat een probleem zou zijn , dan zal de verloskundige dat echt wel met je bespreken

    Reageer
    #4

    Nou, ik ben net zwanger en ga vandaag bellen naar de verloskundige. Ik heb een bord havermout op, 2 broodjes pindakaas en 4 broodjes met kaas en augurk tot nu toe. En een stuk gevulde koek. Kan die zwakheid ook bij zwangerschap zelf horen, inclusief hoofdpijn?

    Reageer
    #5

    Dat is te vroeg om van een zwangerschap nu al dit soort klachten te hebben

    Reageer
    #6

    Belangrijk is altijd om te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Beter dus bijvoorbeeld een maaltijdsalade of gevulde soep met een beetje brood dan een stapel brood met weinig beleg. Weet niet hoe je je havermout eet, of je er wat vet in doe en er eiwit bij eet? Zoetigheid als een gevulde koek zou ik liever achterwege laten. Misschien een paar voedingssupplementen, om de aanmaak van bepaalde neurotransmitters die onder andere je eetlust reguleren te verbeteren. gebruik zelf 5htp.

    Reageer
    #7

    Een orthomoleculair therapeut zou je verder kunnen adviseren over een paar extra stofjes. Kan ook schelen in je energie.

    Reageer
Reageer op: Zwanger en ondergewicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief