6 weken zwanger maar..

  • #1

    [size=4][/size][color=#000080][/color][b][/b]Hallo,

    Ben nu 6 weken zwanger zoiets. Mijn laatste menstruatie was 22 april. Had ook een positieve zwangerschapstest. Dit is mijn 3e zwangerschap.
    Wat ik zo raar vind is dat ik dit maal geen gevoelige borsten heb en eigenlijk helemaal niet het gevoel heb dat ik zwanger ben. Mijn 1ste echo heb ik pas over 2 weken. Is dat wel normaal dat je geen gevoelige borsten heb. Volgens mij had ik het wel bij mijn vorige zwangerschappen nl.. ik had zowiezo last van mijn borsten zo rond de 4 maanden, waren ze dik en opgezet. Maar heb nergens last van en als je nergens last van heb ga je toch twijfelen of het allemaal wel goed zit.

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Nou wees gerust, ik heb ook geen zere borsten gehad, dit is ook mijn 3 de zwangerschap en ik heb het alleen bij de tweede gehad.

    In ieder geval GEFELICITEERD!!!!!

    Groetjes Monique

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je antwoord iniedergeval.

    Zal pas gerust zijn als ik het hartje heb horen kloppen strax met de echo, maar dat zal iedere moeder wel hebben denk ik. En het wachten duurt dan altijd zo lang.. maja, daar doe je nix aan he.

    Reageer
Reageer op: 6 weken zwanger maar..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief