voel me vaak niet goed..

  • #1

    [color=#800080][/color]hallo,ik ben nu 8weken 1dag zwanger..van mijn 2de kindje!!
    Ben er hartstikke blij mee,alleen voel ik mij vaak echt niet goed..
    Heel erg veel misselijk,vaak de hele dag door,met braakneigingen.Moe moe en nog eens moe..
    en wat ik vaak heb is dat ik vaak voel alsof ik ga flauwvallen,een drukkend gevoel op m'n borst en m'n hart begint dan echt sneller te slaan..
    moet dan rustig gaan zitten en happen naar lucht,zie vaak sterretjes voor me ogen en dan maakt me bang..
    met mijn 1ste kindje heb ik dit niet gehad..
    wel is mijn bloeddruk iets laag en ijzer 6.2,maar daar slik ik 3 keer per dag staal tabletten voor,volgende week moet ik de eerste keer na vk.
    Weet iemand wat ik kan hebben?of gaat dit wel weer over?hoop in ieder geval dat het snel over gaat!

    groetjes,x,sje

    Reageer
    #2

    Nou dit zijn klachten die bij een zwangerschap kunnen horen. Dat lage ijzergehalte ook maar dat was dan al te laag voordat je zwanger werd. Met een goeie behandeling gaat dit weer over en kun je volop van je zwangerschap genieten. Succes.

    Reageer
    #3

    Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!! Ook ik heb die verschijnselen zoals, duizelig, sterretjes voor m'n ogen enz. De verloskundige heeft tegen mij gezegd dat het komt omdat je bloeddruk dan te laag is. Je kunt hier verder niet veel aan doen helaas... Als je het voelt komen, rustig gaan zitten/liggen en langzaam opstaan enzo. Ik hoop voor je dat je er niet de rest van je zwangerschap last van hebt... Bij mij begon het pas rond de 30ste week, en ben nu ruim 38 weken! Het gaat de laaste 2 weken wel beter hoor! Ik heb er nu niet zo veel last meer van gelukkig!!

    Sterkte!

    Reageer
Reageer op: voel me vaak niet goed..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief