mag ik nog sex hebben?

  • #1

    hallo!

    ik weet dat je tijdens de zwangerschap gewoon sex mag hebben, maar het ligt bij mij iets anders...
    ik ben met 26 weken zwangerschap opgenomen met vroege weeën en uiteindelijk na 2 weken mocht ik weer naar huis. ik blijf wel last van harde buiken houden en moet thuis zoveel mogelijk rust houden. dit lijkt wel te helpen, ik heb het idee dat de harde buiken minder worden.

    nou is mijn vraag of iemand hier ervaring mee heeft en of je dus nog mag vrijen, een orgasme krijgen? het is anders wel een hele lange tijd. 😉

    alvast bedankt!
    groetjes

    Reageer
    #2

    Hoi, volgens mij moet je dan heel voorzichtig zijn met sex, want als je een orgasme krijgt komt er een stofje vrij wat weeen op kan wekken. Aangezien jij vroege weeen hebt gehad lijkt het me niet zo verstandig.

    Reageer
    #3

    waarom stel je die vraag niet aan je behandelend arts? schaam je je? hoeft helemaal niet hoor!!
    toen ik zwanger was had ik de ervaring dat ik vaker s'morgens wakker werd en toen kreeg ik van uit mezelf een orgasme(zonder iets aan te raken), lekker maar wel vreemd, dus ik neem aan dat het lichaam dat allemaal kan verdragen .

    Reageer
    #4

    je mag wel gewoon nog je man afneuken en likken en pijpen zonder condoom

    Reageer
    #5

    Wat een rare woorden

    Reageer
Reageer op: mag ik nog sex hebben?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief