Ik ben er vrij zeker van dat dit een miskraam was (met foto)

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben er vrij zeker van dat ik in September een miskraam gehad heb maar heb tot nu toe het slechtste geluk gehad als het op artsen aankomt. Nu wil ik graag jullie mening.

  Reageer
  #2

  Ik kan daar zo helaas geen antwoord op geven. Het weefsel had onderzocht moeten worden.

  Reageer
  #3

  Dat heb ik geprobeerd, maar is bij de huisarts verdwenen

  Reageer
  #4

  ow....dat is dan wel minder... Je zult er niet meer achter komen. Je zou hooguit naar een gynaecoloog kunnen gaan om te kijken of je baarmoeder schoon is. Het is natuurlijk ook nog maar de vraag of het een miskraam was. Het kan baarmoederslijmvlies zijn geweest, dat loslaat bij een menstruatie.

  Reageer
  #5

  Waarom denk je zo zeker dat het een miskraam was?

  Reageer
  #6

  Dit was afgelopen September, en als ik er zelf goed naar kijk heb ik zo iets van mensen bloeden dat meestal niet. Ik in ieder geval niet in de afgelopen 12 jaar dat ik ongesteld ben geweest. Op de foto's is best veel te zien als je er goed naar kijkt en ik hoop op een gegeven moment toch een arts te spreken die daar meer over kan zeggen.

  Reageer
  #7

  Er is weefsel te zien.. maar meer is daar ook niet over te zeggen. Wat denk je te zien? En hoelang denk je dat je dan zwanger zou zijn geweest?

  Reageer
  #8

  De eerste foto lijkt op een hoofd, ik heb een implanon dus heb geen regelmatige menstruatie.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Als je dat in die afmetingen zou zijn, dan zou je toch al een hele tijd zwanger moeten zijn geweest. Dat lijkt me niet erg waarschijnlijk. Je had een zwangerschapstest moeten doen.

  Reageer
  #10

  Ik heb toen niet de mogelijkheid gehad om een test te doen, en ik wist niet dat ik misschien zwanger zou kunnen zijn tot dit uit me kwam. Als je goed naar de eerste foto kijkt, wat zou het anders kunnen zijn? Ik bedoel mensen bloeden dat niet meestal. De afmetingen zouden rond 12 weken zitten, maar had ook ernstig ondergewicht toen der tijd (wat er misschien voor gezorgd heeft dat het het niet heeft gered toen der tijd) dus zou misschien rond de 14 weken kunnen hebben gezeten met afmetingen van rond de 12 weken.

  Reageer
  #11

  Ik vrees dat het een onbeantwoorde vraag zal blijven... Het enige wat je zou kunnen doen is naar een gynaecoloog gaan.

  Reageer
  #12

  Bedankt voor je antwoorden in ieder geval

  Reageer
Reageer op: Ik ben er vrij zeker van dat dit een miskraam was (met foto)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief