Zwangerschap na handjobs

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik(16) en mijn vriendin(14) hebben samen een beetje geëxperimenteerd (elkaar met de handen een pleziertje doen zegmaar), maar hebben verder niks gedaan. Nu heeft mijn vriendin haar ongesteldheid gemist en is bang dat ze zwanger is. wij gaan morgen een test doen, maar ik wilde nog even wat hulp van professionelen.

    Zij heeft mij een keer afgetrokken en vroeg mij of ik het zelf af kan maken, omdat ze niet heel erg van de troep ervan houdt. Daarna heb ik mijn eigen handen gewassen en ben ik nog een keer met haar bezig geweest. Ik vroeg mij af hoe groot de kans is dat zij echt zwanger is als ik mijn handen heb gewassen en niet in de vagina ben geweest(wel op haar clitoris en de schaamlippen). Ik weet trouwens niet of ze in haar vruchtbare periode zat.

    Bij voorbaat dank.

    Reageer
    #2

    Zo kan ze toch echt niet zwanger raken

    Reageer
    #3

    Dat dachten wij dus ook, maar we waren beiden een beetje bang omdat zij haar menstruatir had gemist. Ook had ik nog wat gelezen over sticky fingers, maar ik weet niet of er nog wat sperma overblijft na het handen wassen.

    Bedankt voor de reactie!

    Reageer
    #4

    Na handen wassen blijft er niets over hoor.

    Reageer
    #5

    Twee tests gedaan, allebei negatief en ze werd daarna heel toevallig ongesteld, bedankt voor de antwoorden ook!!!

    Reageer
Reageer op: Zwangerschap na handjobs


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief