Zwanger?

  • #1

    hi,

    ik ben een meisje van 18 en heb een vraag.. ik zit al een hele poos aan de pil zonder problemen. Heb al wel eerder gehad dat ik een stopweek niet ongesteld werd, de volgende keer was ik het vaak erger.

    waarschijnlijk te maken met het beoefenen van topsport. Afgelopen stopweek ook niet ongesteld geworden. Heb wel de pil goed geslikt en er geen vergeten. Kun je dan zwanger zijn?

    Reageer
    #2

    dat is niet erg waarschijnlijk. Je geeft zelf al aan dat met het beoefenen van topsport te maken heeft, en het al eerder hebt gehad

    Reageer
    #3

    Het lijkt me sterk dat je zwanger wordt zonder een pil te zijn vergeten.. tis alleen dat ik bang ben dat ik nu weer niet ongesteld word en het is nog nooit twee keer achter elkaar uitgebleven.. heb niet echt buikpijn en normaal is het na het uitblijven de volgende keer erger..

    Reageer
Reageer op: Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief