Angst zwangerschap

 • #1

  Hallo,

  Afgelopen nacht heb ik samen geslapen met een jongedame die ik al langer ken. Er heeft geen seks plaats gevonden aangezien ze ongesteld was, maar wel enig handwerk aan beide zijden. Nu vroeg ik mij af, ik ben vannacht niet klaargekomen, kan ik haar dan toch zwanger hebben gemaakt? Ik maak me hier nogal zorgen om

  Reactie
  #2

  Nee, natuurlijk niet

  Reactie
  #3

  Is slapeloosheid een symptoon van zwangerschap? Stel er zou donderdag op vrijdag magisch een druppeltje voorvocht bij haar binnen zijn gekomen. Of is het nog te vroeg voor symptonen in dat geval?

  Reactie
  #4

  je kunt onmogelijk al zwangerschapssymptomen na 2 dagen ! Je kunt namelijk nog helemaal niet zwanger zijn na 2 dagen

  Reactie
  #5

  Goed dat je je verantwoordelijk voelt. In dit geval lijkt het risico mijn nul maar blijf voorzichtig. Bescherming gebruiken als een zwangerschap nog niet gewenst is bij penetratie en geen sperma bij haar vagina.

  Reactie
  #6

  Dankuwel. Er heeft geen penetratie plaats gevonden en er is zover ik weet geen sperma bij haar vagina geweest. Ik maakte me hier in mijn vorige relatie ook enorm veel zorgen om. Toen hadden wij seks met dubbele bescherming, dwz de pil en een condoom. Nu is het zo dat dit meisje geen pil slikt, oftewel ik alleen op het condoom moet vertrouwen en dat vind ik enorm lastig, de vraag “wat als” speelt dan constant in mijn hoofd.. Wat kan ik hier aan doen?

  Reactie
  #7

  Zou iemand mij kunnen helpen?

  Reactie
  #8

  Ik maak me toch zorgen... Er heeft geen penetratie plaatsgevonden want zij was ongesteld maar nu heeft ze vandaag de hele dag al hoofdpijn, keelpijn en constant niezen.... Kan het iets te maken hebben met toch zwanger zijn? Bijvoorbeeld voorvocht vanuit mijn penis in haar vagina, of ergens een druppeltje sperma?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Angst zwangerschap
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief