Onzeker

  • #1

    Ik ben er net een paar dagen achter dat ik zwanger ben. Mooi nieuws natuurlijk maar ik voel me erg onzeker.

    Meer dan 2 jaar heb ik nu onveilige seks met m’n vriend ook met in het achterhoofd als het gebeurd zijn we er oke mee. De laatste tijd waren we wat “slordiger” dan normaal. Nu is er iets voorgevallen waar ik niet trots op ben. In een slechte, allebei dronken bui heb ik 5 minuten seks gehad met meneer B hij is niet in me klaargekomen. Iets wat ik gauw wil vergeten. Nu ben ik dus erg bang dat het ook van meneer B kan zijn.

    Uit alle testjes die ik online heb gedaan blijkt dat mijn eisprong op 3 of 4 juli plaats heeft gevonden. (Eerste dag van laatste menstruatie 21 juni. Lengte cyclus afgelopen keren 26 dagen) Met meneer B heb ik 5 juli laat in de nacht seks gehad. Met mijn vriend 1 en 3 juli en is beide keren in me klaargekomen. Hoe groot is de kans dat het van meneer B is?

    Blijkbaar ben ik nu ruim 3 weken zwanger waar ik uiteraard totaal geen idee van had. Nu heb ik dan ook best veel alcohol gedronken tijdens een jaarlijks week durend feest. Kan dit invloed hebben op de vrucht?

    Bedankt allemaal.
    Van onzekere vrouw.

    Reageer
Reageer op: Onzeker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief