Seks gehad onder menstruatie

  • #1

    21 februari ben ik ongesteld geworden en de 24 had ik seks. 2 dagen daarna verloor ik gewoon nog bloed. Khad een maand van tevoren de morning afterpil gebruikt maar ik weet niet of dat invloed heeft op de volgende ovulatie. Ik heb een best wel regelmatige cyclus. Kan ik zwanger zijn?

    Reageer
    #2

    Tijdens de menstruatie kun je niet zwanger raken

    Reageer
    #3

    Ik heb het opgezocht en het zou wel kunnen

    Reageer
    #4

    Zou het kunnen in mijn situatie?

    Reageer
    #5

    Ik weet niet waar je dat gevonden hebt, maar tijdens de menstruatie kun je niet zwanger raken. Daar zijn twee redenen voor:

    Zwanger raken kun je eigenlijk alleen maar rondom de eisprong. Die is ongeveer 14 dagen voor de menstruatie of 14 dagen  na de eerste dag van de menstruatie. Een zaadcel leeft gemiddeld 2-3 dagen in het lichaam van de vrouw. De meest onvruchtbare periode is dus gedurende menstruatie.

    De volgende reden is de bloeding. Als je de menstruatiebloeding hebt, spoelt het bloed sperma cellen weer uit het lichaam....

    Reageer
Reageer op: Seks gehad onder menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief