Rontgenfoto rond eisprong

Online ZorgZus
 • #1

  Aangezien mijn vriend en ik graag een kindje willen ben ik gestopt met de pil. 6 mei werd ik voor het eerst ongesteld.

  Afgelopen donderdag (10.00 uur) moest ik naar de kaakchirurg en daar hebben ze een foto van mijn kaak gemaakt. Ik heb er toen niet aan gedacht om te zeggen dat ik zwanger wou raken. En aangezien een cyclus normaal zo'n 28 dagen duurt dacht ik aanstaande maandag ofzo mijn eisprong pas te krijgen. Pas toen thuis kwam zat het me heel erg dwars. Stel dat ik nu toch eerder mijn eisprong heb gehad!

  Aangezien ik graag direct na het stoppen van de pil wou proberen zwanger te worden besloot ik te gaan temperaturen omdat het anders moeilijk te bepalen is (mocht je zwanger raken) wanneer je uitgeteld ben. Gistermiddag kreeg ik ineens hele erge buikpijn en daarna werd ik heel erg misselijk. Nu bleek vanmorgen (zaterdag) mijn temperatuur gestegen. De kans ik dus groot dat ik donderdag of vrijdag mijn eisprong heb gehad. En daarbij was ik vanmorgen ook nog heel erg misselijk. (Komt dit van de eisprong of van het stoppen met de pil Of kan ik al zwanger zijn?)

  Mijn grootste angst is nu of ik toen ik de rontgenfoto (dus geen gewone tandartsfoto)kreeg al een eisprong had gehad en hoe gevaarlijk het nu is mocht ik nu toch zwanger zijn!

  Kan iemand mij alsjeblieft helpen?
  Groetjes anoniem

  Reageer
  #2

  de kans bestaat zeker dat je inverwachting bent dus raad ik je het niet aan om foto's te gaan laten maken.
  dat heb ik zelf toen ook gedaan toen we bezig waren om een gezinnetje te gaan stichten
  en mocht je toch ongesteld geworden zijn dan zou ik pas die foto laten maken maar wacht eerst maar eens ff af of je wens in vervulling is in gegaan
  succes ermee

  Reageer
Reageer op: Rontgenfoto rond eisprong
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief