Zwanger?

 • #1

  Hallo,

  Ik was naar mijn menstruatie begonnen met de pil op een zaterdag.. op een woensdag ben ik mijn pil vergeten, zaterdag ben ik met mijn vriend naar bed geweest met condoom en zondag heb ik de pil die ik vergeten was nog geslikt..

  Ben naar mijn strip gewoon ongesteld geweest maar toch ben ik wat dikker geworden..

  Reageer
  #2

  Waarom denk je dat het dikker worden een teken is van zwangerschap?

  Als je gewoon ongesteld bent geworden is de kans zeer zeer klein dat je zwanger bent. Meestal begint dat dikker worden ook pas wat later. Bij sommigen pas na 12 weken of zelfs nog later. Maar dat verschilt per persoon.

  Er is altijd een kans dat je zwanger bent geworden als je een pil bent vergeten, maar als je de bijsluiter van de pil erbij pakt dan staat daar, als het goed is, precies wat de gevolgen kunnen zijn wanneer je de pil vergeet en in welke week! Dat is namelijk van cruciaal belang. Volgens mij is het zo dat als je de pil vergeet in de eerste week dat dit de grootste kans geeft op eventueel zwanger raken. Maar nogmaals, neem de bijsluiter er even bij..

  Succes.

  Reageer
Reageer op: Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief