7 weken zwanger echo geeft 6 weken aan en geen hartje

 • #1

  hallo,

  ik zou gisteren 7 weken moeten zijn heb gisteren ook me eerste echo gehad, zondag begon ik plotseling te bloeden alleen met afvegen niet veel maar op de echo zag de gyn een bloed uitstorting zitten onder het vruchtzakje, en het vruchtje moest 7 weken oud zijn en was te klein voor 7 weken en was maar 6,1 week oud en geen hartje te zien, dus ik moet volgende week terug komen als er niks is verandert heb ik een miskraam en anders is het goed, en als het bloeden ook niet erger wordt want dan wordt het ook een miskraam, dus ben erg bang we hebben er 3,5 jaar over gedaan en via iui zwanger geworden dus we willen het zo graag, hebben jullie hier ervaring mee met het bloeden of dat het vruchtje te klein is en later wel goed,

  Reageer
  #2

  wat verschrikkelijk.
  ik heb er geen ervaring mee.Wel een miskraam gehad,maar tijdens die zwangerschap geen echo gehad.
  Ik wil je wel heel veel sterkte wensen in deze onzekere tijd!!

  Reageer
  #3

  hier nog even.
  misschien zijn er op het zwangerschapsprikbord wel meiden die je verhaal herkennen en je hoop ik ook een beetje gerust kunnen stellen.

  Reageer
  #4

  Hoi,

  Bij onze eerste echo, ik was toen 6 weken en 3 dagen zwanger was er ook geen hartactie te zien. Ons werd toen meteen verteld dat dit zou eindigen in een miskraam want er had gewoon hartactie moeten zijn.
  Doordat ik toch twijfelde ik voelde me op en top zwanger heb ik goed een week later een second opion aangevraagd bij de gynaecolool. Daar met de volgende echo 7 weken en 4 dagen was er wel hartactie te zien dus een intacte zwangerschap!!
  Een hele week verdriet gehad wat uiteindelijk toch goed gekomen is onze dochter is nu 13 maanden oud.

  Wacht het nog even rustig af in dit stadium is het echt moeilijk te zien of het hartje wel of niet klopt. Je leest aan mijn verhaal dat het ook anders kan.

  In ieder geval heel veel sterkte komende week.

  S.

  Reageer
Reageer op: 7 weken zwanger echo geeft 6 weken aan en geen hartje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief