bijna 2 weken overtijd maar test negatief!!

  • #1

    Hallo,

    Ik zit met een probleempje.
    Ik ben 12 dagen overtijd en de zwangerschapstest is negatief.

    Heeft hier nog iemand last van?
    Bij mijn vorige zwangerschap was de test direct positief!

    Ik heb wel last van kwaaltjes (ontzettend moe, misselijk, opstipatie, pijnlijke borsten, lage rugpijn enz) daarom denk ik wel dat ik zwanger ben. Ik heb het idee dat ik het gewoon voel maar ja de test is negatief.
    Ik heb wel een bloeding gehad in de 3de week maar dat was niets in vergelijking met mijn menstuatie. Normaal is deze namelijk erg heftig en dat was dit zeker niet.

    Zit er nou iemand met hetzelfde probleem of ken je dit
    laat het me dan even weten.

    Groeten Harriet

    Reageer
    #2

    Bij mij was het juist andersom.
    Bij mijn eerste zwangerschap had ik pas na een week een positieve test en bij de tweede al gelijk.
    Maar nu jij al 12 dagen overijd ben zou ik een maandag toch eens naar de huisarts gaan,die kan ook bloed afnemen en laten onderzoeken.

    Een late positieve test komt trouwens wel vaker voor hoor.

    Groetjesssss

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Ik heb dat vorig jaar gehad, het bleek gewoon dat mijn cyclus van slag was.
    Ik had tussendoor een ligte bloeding en toen ik 3 weken overtijd was was de test nog steeds negatief. een paar dagen later werd ik alsnog ongesteld met heel veel pijn.
    Dus een bezoekje aan de huisarts is geen gek idee.

    veel succes.

    Groetjes

    Reageer
    #4

    Het zelfde probleem heb ik nu ook ben al 12 dagen overtijd en de test blijft negatief normaal gesproken ben ik altijd heel regelmatig ongesteld.
    En heb ook het gevoel dat ik zwanger ben maar zeker weet ik het niet natuurlijk ik raad je aan om een afspraak te maken bij je huisarts.
    Dat ga ik zelf ook doen!

    Veel succes!

    Reageer
    #5

    hallo,
    Ik ben ten einde raad.. ik ben 39 jaar en heb twee gezonde kinderen.Mijn cyclus is al jaren 34/35 dagen. Ik slik al 10 jaar geen pil meer. Sinds november heb ik wel 20 mg citolapram en ook daarna is mijn cyclus 34/35 dagen geweest. Op 16-2 is het condoom gescheurd, even wat berekeningen erop los gelaten en de eisprong zou pas plaats moeten vinden om en nabij 26/28 febr. Ik zou dus ong. 13-3 ongesteld moeten worden en het is nu 21-3... uiteraard flink getest, negatief op 8-3, 13-3 en 19-3... maar nog altijd geen menstruatie?? Wel veel witte vlokjes en soms sliertjes in de urine, soms wat last van mijn borsten (gloeien en rillingen), krampjes en steken onderin mijn buik, temperatuur al weken boven de 37 graden, MOE, misselijk na het eten en bij het naar bed gaan... houd mijn hoofd mijn lichaam voor de gek? Ligt het alsnog aan de citalopram of ben ik toch zwanger en is er iets mis met de testen of met het vruchtje?? Iemand die hier ook ervaring mee heeft? Help!

    groetjes Kaatje

    Reageer
    #6

    Hoi ,

    Hier zelfde probleem... cyclus van 28 dagen altijd regelmatig... al 8 dagen overtijd ... testen negatief maar geen menstruatie. Ook steekjes in mijn onderbuik. Wel tussentijds beetje bloedverlies gehad rond ovulatie. Ik denk dat ik maar eens bloed ga laten prikken... want ik snap er niets meer van...

    Reageer
    #7

    Zou het niet beter zijn om naar de huisarts te gaan?

    Reageer
Reageer op: bijna 2 weken overtijd maar test negatief!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief