Kan ik zwanger zijn zelfs door condoom?

  • #1

    Dag,

    Sorry misschien hele stomme vraag maar kan je zwanger raken door condoom? Ik heb ongeveer paar weken geleden seks gehad. Nu realiseer ik mij precies tijdens mijn eisprong. Ik ben niet aan de pil. Heb wel condoom gebruikt. Balance is het merk, is dit betrouwbaar? 2x seks gehad die avond wel 2x een andere condoom..
    Ik heb de laatste 3 maanden altijd op tijd mijn menstruatie gehad:
    - 24 augustus 2017
    - 18 september
    - en nu zou ik de 13e moeten worden
    ik hou het dus altijd goed bij.
    Ben het vandaag niet geworden. Ik heb het gevoel dat het anders voelt, steekjes aan linker kant, van de week opeens een gevoel alsof een '''éi loskwam''ik herken mijn menstruatie daar altijd.. maar kwam niet. Ik heb wel een test gedaan gisteren maar niet zwanger. Is zo een test 4 dagen voor je menstruatie.
    Kan ik zwanger zijn of maak ik mij teveel druk? Ik weet ook dat ik echt moet afwachten maar ben beetje zenuwachtig haha..

    Bedankt als iemand wil antwoorden!

    Reageer
    #2

    Als de condoom niet is gescheurd, raak je niet zwanger

    Reageer
    #3

    Hai Tandoor, bedankt voor reactie. Dat weet ik dus niet zeker.

    Reageer
    #4

    Als dat zo zijn geweest, hadden jullie dat beslist wel gemerkt

    Reageer
    #5

    Oh oke :-). Ik heb wel gelezen dat het er kleine gaatjes in komen en als je te lang met 1 condoom doet dat het dan ook kan gebeuren, hij had met zijn tanden het open gemaakt, wat langer erin gebleven.. ik weet niet je gaat googlen en je komt dan van alles tegen hahaa waardoor ik dacht het kan zo zijn. Het zal wel mijn zenuwen zijn.

    Reageer
    #6

    Ik denk het ook.

    Reageer
    #7

    hahaha oke dank je wel voor het beantwoorden van mijn vragen!!

    Reageer
    #8

    Van 24 augustus tot 18 september is 25 dagen en is een korte cyclus. Normaal is 28 dagen. Het kan kan duiden op ontregelingen, zoals oestrogeendominantie ofwel een te laag progesteron. Bij een normale cyclus zou je nu de 16e je menstruatie moeten hebben. Een onregelmatige of kort cyclus kan je wel bijsturen met natuurlijke middelen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hai Cato, nee dat is niet waar wat je zegt. Ik heb altijd regelmatige cyclus en eisprong. Niks aan de hand daarmee :-).

    Reageer
    #10

    Heb gelukkig mijn menstruatie weer :-)))))))))))) altijd fijn als iets blijft doorgaan zoals het eerst ging! Bedankt dat ik hier even mijn paniek kon uiten haha

    Reageer
    #11

    Is die stress ook weer voorbij.

    Reageer
    #12

    Als je elke keer een korte cyclus hebt kan dat regelmatig lijken maar het kan wijzen op een tekort aan progesteron.  Bij eventueel zwanger willen worden in de toekomst kan dat moeilijker zijn.

    Reageer
Reageer op: Kan ik zwanger zijn zelfs door condoom?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief