voor de dames die bezig zijn met ivf

Online ZorgZus
 • #1

  hallo ik heb een vraag voor jullie ik heb gehoort dat het terug plaatsen van twee embryo s een meerling zwangerschap kan ontstaan, ik en me man vinden dat ook niet erg en willen ook graag een tweeling alleen de risicos die eraan verbonden zijn zijn heel erg groot. mij vraag is heeft hier iemand ervaring mee met het terug plaatsen van twee embryos en mischien ook met de risicos of heeft iemand alen de leuke kant ervan gezien nemaelijk een mooie tweeling.

  Reageer
  #2

  is er dan niemand ide ivf gaat doen

  Reageer
  #3

  De risico`s heel erg groot? Tja, een zwangerschap van een tweeling is natuurlijk zwaarder, meer kans dat de kindjes eerder als 40 weken geboren worden. En je krijgt vooral aan het eind van je zwangerschap meer controle`s. Maar ik begrijp niet goed wat dit met ivf te maken heeft? Of je een tweeling krijgt door ivf of op de natuurlijke manier maakt toch voor eventuele risico`s niet uit? En ja, ik ken wel 6 gezonde tweelingen, maar of die verwekt zijn m.b.v. ivf weet ik niet.

  Reageer
  #4

  ik heb gehoord dat als je een tweeling wil met bhv ivf er meerdere risico s aanwezig zijn dan wanneer je normaal een tweeling krijgt. klopt dit dan ook

  Reageer
  #5

  Het lijkt me geen verschil maken. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat een "normale" één-eiige tweeling minder risico's heeft dan een "normale" of IVF twee-eiige tweeling. Heeft je gynaecoloog geen antwoord op je vraag?

  Reageer
  #6
  Reageer
Reageer op: voor de dames die bezig zijn met ivf
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief