Na 4 maanden weer stoppen ?

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik ben in augustus 2006 gestopt met de pil omdat mijn vriend en ik graag een kindje willen. Helaas wilde het niet lukken. Om bepaalde redenen (geen medische) ben ik in november 2007 weer begonnen met de pil slikken. Nou wil ik weer gaan stoppen. Moet mijn lichaam weer ontpillen of zal dat meevallen na 4 maanden ? Ik heb iets gelezen over Ansemilla, dat zou alles sneller schoonmaken. Iemand ooit iets over gehoord ?
  Toen ik de eerste keer stopte met de pil ben ik namelijk pas na 3 maanden ongi geworden. Ik hoop niet dat dat nou weer zal gaan.
  Mijn vriend rookt momenteel nog. Ik wil hem gaan vragen om te stoppen met roken, omdat ook de vrichtbaarheid verminderd. Duurt het lang voordat de effecten van het roken weg zijn ?

  Groetjes

  Reageer
  #2

  ik was pas na 9 mns voor het eerst ongesteld geworden na het stoppen van de pil. je kan gewoon meteen zwanger worden hoor. je hoeft niet te ontpillen. onzin. maar waaron ga je eerst stoppen met de pil en daarna weer beginnen en nu weer stoppen? ok het gaat mij natuurlijk niet veel aan maar heb je wel goed nagedacht over het hebben van een kind?
  gr

  Reageer
  #3

  Na 4 maanden stoppen geeft waarschijnlijk een kortere ontpillingstijd, daar heb je geluk mee.
  Stoppen met roken van je partner kan al snel tot verbetering leiden, dus zeker doen!! Ook beter voor als jullie kind geboren is, roken in huis geeft de nodige risoco's voor een baby.

  Reageer
Reageer op: Na 4 maanden weer stoppen ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief