Zwanger van Voorvocht

 • #1

  Ha Goedemiddag,

  12 mei heb ik s’avonds wat zitten rommelen met mijn vriendin. Nu was ik eerst klaargekomen met broek aan. Dit allemaal netjes weggehaald met een droge onderbroek. Een 30 later zat ze aan mijn penis en zat er misschien een restje Sperma en voorvocht dit heeft de vermeden maar weet ze niet zeker. 15 min later ging ze per ongeluk met alleen haar nagel in haar Vagina. Kan de zwanger zijn?

  Reageer
  #2

  Nee.

  Reageer
  #3

  En voor de volgende keer dat je weer gaat rommelen denk eerst na over de consequenties.

  Reageer
  #4

  Kunt u misschien dat wat verder toelichten? We hebben er namelijk enorme stress om.

  Reageer
  #5

  En wat als ze wel aan mijn penis had gezeten wat was er dan gebeurd?

  Reageer
  #6

  Die les hebben we nu zeker geleerd. Omdat het de eerste keer was was het allemaal erg nieuw.

  Reageer
  #7

  Sperma is na enkele minuten buiten het lichaam van de man dood.

  Rommelen kan maar doe het veilig of kijk (zeer) goed uit wat je doet. En verders hoeven jullie er echt niet meer over te stressen.

  Reageer
  #8

  Is het ook op vochtige plekken dan dood? Zoals ik was licht bezweet

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ja dan is het ook dood

  Zitten er spermacellen in voorvocht?

  Het is idd een eeuwig durende discussie met veel onduidelijkheid en daaruit voortvloeiend onzekerheid.

  Puur biologisch gezien bevat voorvocht geen spermacellen.

  Waarom dan toch iedere keer de waarschuwing?

  1. Een zeer lage concentratie van levende zaadcellen wordt in sommige onderzoeken aangetroffen in het voorvocht van mannen, om onbekende redenen.

  2. Niet iedere man is in staat het orgasme nauwkeurig genoeg aan te voelen. Dit heeft tot gevolg dat de ejaculatie al is gestart voordat de man het orgasme waarneemt. Dit is een veelvuldig voorkomend aspect vooral bij jonge onervaren mannen.

  3. In de praktijk wordt tot 15-40% van de vrouwen uit paren die alleen met coitus interruptus ( voor het zingen de kerk uit)werken binnen 1 jaar toch zwanger. Bovenstaande redenen kunnen dus de oorzaak zijn.

  vanuit de optiek van (seksuele) voorlichting is het handiger om aan te geven dat je ook van voorvocht zwanger kunt worden. Dat maakt het gemakkelijker, want als er voorvocht vrij komt (uit o.a. de klier van Cowper die ná de prostaat zitten) is een voorstadium van een orgasme en als je te laat bent dan komt de hele lading zaadcellen met het sperma naar buiten. De anticonceptiemethode "voor het zingen de kerk uit gaan" is vooral daarom onbetrouwbaar.

  Dat is dus de reden waarom wij ) geleerd hebben dat er in voorvocht spermacellen zitten. Het is nl nauwelijks tot niet mogelijk vast te stellen of mannen het orgasme nou wel of niet tijdig aanvoelen.
  Bovendien draagt het bij (hopen we dan maar) aan een bewustwording omtrent veilig vrijen om zo ongewenste zwangerschappen en SOA´s de baas te blijven.

  Reageer
  #10

  Maar in ons geval hoe ik het in het eerste bericht heb aangegeven. Kan het niet dat mijn vriendin zwanger is omdat het zaad na een paar minuten dood is? Op wat voor plek dan ook.

  Reageer
Reageer op: Zwanger van Voorvocht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief