Zwanger

  • #1

    Beste geleerde.

    Mijn vriendje en ik ( beide 18 ) hebben regelmatig seks. Altijd met condoom maar hij vind het niet fijn dus de afgelopen maanden doen we het zonder. Hij houdt daar ook rekening mee en zegt dat als je klaarkomt zijn penis er gedeeltelijk uithaalt en alleen met z’n eikel in m’n vagina zit om zo te ejaculeren. Zo komt het er niet diep in. Ook zegt ie dat hij dadelijks mastrubeert waardoor de hoeveelheid tijdens ejaculeren minder is.

    We hebben het al 2 maanden zo geprobeerd en niet zwanger gelukkig dus het werkt wel degelijk , hij zegt ook dat het niet kan. Want hij komt niet diep in me klaar en de hoeveelheid zaadlozing is weinig.

    Toch zou ik het van een geleerde willen horen

    Reageer
    #2

    Hier zijn niet veel geleerden te vinden vrees ik......
    Maar erg geleerd hoef je ook niet te zijn om te kunnen zeggen dat jullie een enorm risico nemen.

    Reageer
    #3

    Je kunt er gewoon op wachten totdat je dus wel zwanger bent. Sperma hoeft niet diep in de vagina te komen spermacellen zwemmen namelijk in de vagina. Tot nu toe hebben jullie dus heel erg veel geluk gehad.

    Reageer
Reageer op: Zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief