Zwanger worden en snel blaasontsteking

  • #1

    Ik heb een vraag. Ik heb al een paar keer blaasontsteking gehad na de seks. Sinds ik mezelf douche of afspoel gaat het veel beter. Nu zit ik met een dilemma, wij willen proberen zwanger te worden en ik zit nu rond mijn vruchtbare periode. Ik ben een tijdje blijven liggen na de seks en daarna heb ik me gedoucht of afgespoeld. Ik ga er dan niet 'in', maar langs. Is de kans zo klein dat ik zwanger wordt? Omdat ik dat lees op internet. Of waar doe ik verstandig aan?

    Reageer
    #2

    Dat moet geen probleem zijn

    Reageer
    #3

    Als in mijn vruchtbare periode zit heb ik daar duidelijk minder last van als daarbuiten. Misschien is dat bij jou ook het geval? Dan zou je eens kunnen proberen om niet meteen schoon te maken na de seks.

    Reageer
    #4

    Vaak een blaasontsteking kan te maken hebben met onderliggende factoren als candida, slechte darmflora, tekorten aan voedingsstoffen en niet goed uitplassen. Eventueel pilgebruik bevordert candidagroei en het ontstaan van infecties, wat niet zomaar herstelt na stoppen met de pil. Eventuele antibiotica verstoren je darmflora, bevorderen candidagroei en zorgen voor verlies aan vitaminen en mineralen. Gehurkt plassen, zoals met een wc-krukje, verbetert het uitplassen.

    Reageer
Reageer op: Zwanger worden en snel blaasontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief