blaasontsteking…zwanger?

Online ZorgZus
 • #1

  hallo allemaal,

  Ik heb een vraagje. Vorige week zaterdag was mijn laatste ongesteldheidsdag (wat na de seks bleek te zijn) en we hebben het toen onveilig gedaan, we dachten dat het toch geen kwaad kon omdat ik immers ongesteld was.
  Nu een week later, heb ik enorme last van een branderig gevoel tijdens het plassen en ook echt last van mijn blaas en zo nu en dan voel ik me misselijk en heb ik de drang om vaker naar de wc te willen terwijl er vrijwel niks uit komt, geen bloed of wat dan ook. Ik heb op internet gekeken naar wat dit zou kunnen zijn en vrijwel alles lijkt op een blaasontsteking door het branderige gevoel. Ik heb verder geen steken in mijn buik of wat dan ook.
  Weet iemand of dit te maken kan hebben met zwanger zijn of met een blaasontsteking?
  Ik zelf denk het laatste, omdat de kans op bevruchting tijdens het ongesteld zijn er vrijwel niet is... maar je weet maar noooit (al die verhalen die je tegenwoordig hoort).

  Bedankt

  Reageer
  #2

  Klinkt als een blaasontsteking. Even langs de HA voor uitsluitsel en een kuurtje. Niet mee blijven doorlopen hoor! Laat je weten wat de HA zei?
  Merel

  Reageer
  #3

  hallo

  Ik heb zelf inderdaad ook het vermoeden dat het een blaasontsteking is. Ik heb afgelopen weekend te weinig gedronken en wel een beetje alcohol gedronken en ik ben al sowieso iemand die 20x per dag naar de wc gaatxD (kleine blaas is gebleken vroeger) en zodra ik een glas water heb gedronken is de pijn ook gelijk wat minder. Ik ben morgen vrij dus ik ga denk ik dan even een afspraak maken!

  Het was gewoon even om te checken. Tegenwoordig hoor je van alles en dus weet ik nou niet meer wat ik wel en niet moet geloven. De een wordt niet ongesteld en is twee keer plotseling zwanger, de ander kreeg ineens hevige buikpijn en een paar uur later lag ze te bevallen... en dan nog eens dat meisje van twaalf.

  Reageer
  #4

  Ik begrijp de vraag niet. Kun je het verhaal duidelijker vertellen? Wat bleek na de seks te zijn bijvoorbeeld?

  Reageer
  #5

  Ik had het na gevraagd en het was inderdaad een blaasontsteking en ik kreeg medicijnen mee van de huisarts.
  Ik had nog een tweede vraag.
  Is het mogelijk dat door de hitte van de afgelopen week je menstruatie uit kan blijven?

  Reageer
Reageer op: blaasontsteking…zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief