Online ZorgZus
 • #1

  hallo,

  ik zit een beetje in de stress. ik zou namelijk rond deze tijd ongesteld moeten zijn geworden. het is nooit regelmatig geweest, altijd 3 weken en een paar dagen. dus dat zou zo ongeveer nu moeten zijn. ik heb voor 2 weken terug wel seks gehad maar we hebben gewoon een condoom gebruikt dus ik zou niet zwanger moeten kunnen zijn. verder heb ik wel last van menstruatiekrampen. ik ben dus toch ergens bang dat ik zwanger ben maar ik ben pas 18 en ik zit daar dus echt niet op te wachten. kan iemand me wat meer vertellen?

  Reageer
  #2

  Als je menstruatie nooit regelmatig zijn en je vandaag misschien ongesteld had moeten worden, is er toch in principe geen reden om gelijk in de stress te schieten..
  Je weet immers niet precies wanneer je ongesteld wordt. Zou ook morgen of overmorgen kunnen zijn.
  Gewoon even afwachten.....

  Reageer
  #3

  hm ja is ook wel zo.. maar omdat het de meeste keren toch iets van 3 weken en 2 dagen is en ik nu al op 3 weken en 4 dagen zit... en omdat ik voor 2 weken terug seks heb gehad... maar afwachten is idd in principe het enige wat ik kan doen! maar toch wel erg stressvol dit afwachten...

  Reageer
  #4

  Er is eigenlijk geen reden om stress te hebben. Jullie hebben een condoom gebruikt en die is niet gescheurd. Dat zouden jullie wel hebben gemerkt.
  Je zou nu ongeveer moeten menstrueren en de menstruatiekrampen heb je al.... ook stress kan invloed op de menstruatie hebben....

  Reageer
  #5

  nee klopt. alleen wel afgegleden maar gewoon echt eraf zegmaar, niet in mij blijven zitten of zoiets dergelijks en toen was hij nog niet klaar gekomen. toen hebben we gewoon een nieuwe gepakt voor de zekerheid. maar toch.. je weet maar nooit he. maar ik kijk t nog ff aan. bedankt voor de enigzins geruststelling iig!

  Reageer
Reageer op: stress
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief