Dun velletje van vagina naar anus?

Online ZorgZus
 • #1

  Sinds een paar jaar kwam ik achter dat tussen mijn binnenste schaamlippen doorloopt naar anus. Een klein stukje los lapje ofzo. Het is gewoon leeg en dun, maar ik kan wel met mijn vingers vastpakken. Dat velletje komt vanuit binnenste schaamlippen tot en met anus. Als ik naar de foto's kijk van een gewone vagina's, zie ik dat niet. Ik ben 24 jaar en heb dit sinds een paar jaar (tenminste dat denk ik). Ik weet niet precies wanneer het begonnen was, maar ik vind het niet mooi en maak me zorgen wat mannen over denken/vinden. Mijn ex viel dit ook al op en vertelde dat aan mij of ik dit wist, toen viel het me pas ook op.
  Weet iemand wat dit is? Ik durf niet hiermee naar de dokter gaan en bang dat de dokter mij een aansteller vind, want ik heb dit verder geen last van.

  Reageer
  #2

  Niemand? ๐Ÿ™

  Reageer
  #3

  Hoi, dit velletje heb ik ook en volgens mij is het niks ernstig, ik heb dit al sinds ik me kan herinneren en ik ben 18 jaar.

  Reageer
  #4

  Hoi,
  Wees blij dat je dat "velletje" hebt: hoemeer afstand er tussen je vagina en je anus is, des te minder je kans hebt dat bacterien van je anus "overspringen" naar je vagina en je daarna een vaginale infectie geven!
  Gus

  Reageer
  #5

  Oke bedankt voor de reacties. Ik vond zelf niet mooi of normaal uitzien, maar goed daar moet ik mee leven en heb verder geen last van, behalve toen ik 1x aambeien had, werd dit velletje wel dikker. Toen kon ik ook niet normaal string dragen of zitten. Gelukkig is mijn aambeien snel weggegaan door wat zalfjes en wijdere broeken aan te trekken en tijdelijk geen string aantrekken.

  Reageer
Reageer op: Dun velletje van vagina naar anus?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief