Witte bultjes vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb nu al een tijdje jeukende witte bultjes / vlekjes bij en in mijn vagina die maar niet weggaan. Zelfs na medicatie voor een schimmelinfectie zijn ze nog steeds niet weg, maar alleen maar erger geworden. Mijn dokter zegt dat hij het niet op genitale wratten of herpes vind lijken maar weet ook niet wat het wel is. Dus is er iemand die weet wat dit is of waar het op lijkt??

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Als de huisarts het ook niet weet, vraag dan een verwijzing voor de dermatoloog

    Reageer
    #3

    Vindt u het zelf op gw of iets anders lijken?

    Reageer
    #4

    Gen wratten zou de huisarts toch wel herkend hebben hoor

    Reageer
    #5

    Ik ben naar de huisarts geweest voor een uitstrijkje en daar kwam een bacteriële infectie / vaginose uit, kunnen deze plekjes daar ook door komen? Ze zijn de afgelopen dagen alleen maar meer en erger geworden, ik ben heel bang dat het toch genitale wratten zijn. Ik heb een foto van vandaag kunt u hier misschien beter aan zien of het wat op genitale wratten lijken? mijn huisarts is tot maandag dicht dus als u iets herkent op de foto, of dat u weet of het door de infectie kan komen zou heel fijn zijn.

    Bijlagen:
    Reageer
    #6

    Het kan door de infectie komen

    Reageer
    #7

    Oké bedankt

    Reageer
Reageer op: Witte bultjes vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief