Help , mijn problemen worden er steeds meer !

 • #1

  Ik heb zoveel problemen met mijn vagina ik weet niet meer wat ik moet doen .Ik wil al jaren een schaamlip verkleining , wand daar door durf ik geen seks te hebben , maar ik durf niet naar de huisarts te gaan . Maar nu 3 jaar geleden begon de huid rond en op mijn vagina helemaal wit te worden, toen schrok ik wel maar ik durf niet naar de huisarts . Maar een jaar geleden begon er ook nog zoon bult , uitstulpsel bij mijn vagina wand te groeien en mijn afscheiding word ook steeds dikker met een hele sterke vieze geur en het lijkt niet of mijn bineste schaamlippen kleiner worden en de buitste zijn heel dik en lijken wel constant opgezwollen . Wat heb ik noe wat moet ik doen ? Ik ben 23 jaar maagd en ik vind het idee dat daar een huisarts als eerste aan gaat zitten gewoon een raar idee .
  Ik wil nu heel graag gewoon mijn huisarts opbellen en een afspraak maken . Maar ik ben gewoon doods benauwd voor het gesprek een het onderzoek , en of de huisarts het onderzoek gaat doen of dat die alleen de klackten wil wetenen en mij dan door verwijst .
  En ik ben in mijn vroege jeugt en keer misbruikt dus dat heele aanraken daar door vreemde houd ik niet zo van ,

  Help wat moet ik noe doen

  Reactie
  #2

  Hoi Ik zou zeker de stap nemen en naar de dokter gaan.
  Een witte huid rond om de schaamlippen en de veranderingen van de schaamlippen die jij omschrijft kunnen kenmerken zijn van de huidaandoening Lichen Sclerosus. Bij deze huidaandoening heb je doorgaans ook geregeld jeuk. Deze huidaandoening wordt doorgaans behandeld met Dermovate creme en het is zaak dat je onder controle komt bij bv een vrouwenarts of dermatoloog.
  Deze huid aandoening is helaas blijvend. De ander klachten zouden kunnen wijzen op een schimmelinfectie.
  Ik zelf heb deze huidaandoening al een aantal jaar en zit o.a bij een lichen sclerosus forum aangesloten. Waar ik contact heb met andere vrouwen met deze aandoening. Sterkte er mee! Mocht het zo zijn dat je deze huidaandoening blijkt te hebben. Kun je het laten weten via dit forum en kan ik je evt meer info geven als je dit wenst.

  Reactie
  #3

  inderdaad even naar de huisarts en bij een eventuele verwijzing naar een Gynac. zou een een ziekenhuis kunnen zoeken waar een vrouw werkt als je dat beter verdraagt, daar houden ze wel rekening mee.
  wel actie ondernemen dus!
  het beste Brenda

  Reactie
  #4

  Bedant voor jullie reacties . En ik ga zeker maandag een afspraak met mijn huisarts wand ik wil er echt niet langer mee rond lopen . Ik vertel later wel even hoe het is gegaan .

  Reactie
Reageer op: Help , mijn problemen worden er steeds meer !
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief