Vaginale bloeding na seks (volgende dag)

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi,

  Ik heb een probleem. Laatst heb ik een miskraam gehad. En we proberen zwanger te worden. Nu hadden we door die miskraam geen seks gehad en paar dagen terug weer voor het eerst.

  Nu ben ik de volgende dag gaan bloeden. Nu al twee dagen maar helderrood. Ik dacht evt menstruatie (en weet ik nog niet zeker)

  Ik heb vaker tussentijds bloedingen gehad nadat we seks hadden en toen we zwanger probeerden te raken. Dat is echt pas sinds een aantal maanden en niet elke keer na seks.

  Hiervoor nooit ergens last van gehad en een redelijk normale cyclus.

  Wat zou dit kunnen zijn? Ik zie bijvoorbeeld chlamydia voorbij komen, maar lijkt me geen optie. Ben bij gynaecoloog geweest en die zag geen gekke dingen aan mijn eierstokken.

  Ik hoor graag uw gedachten.

  Bij voorbaat dank.

  Reageer
  #2

  Een soa kan alleen worden vastgesteld met een daarvoor bestemde test

  Reageer
  #3

  Zou het mogelijk kunnen zijn ook als je de volgende dag pas gaat bloeden? Dan is het contact eigenlijk al een tijdje voorbij toch?

  Ik heb verder geen klachten, behalve een onregelmatige cyclus na de miskraam

  Dank voor uw snelle antwoorden

  Reageer
  #4

  Het hoeft niet perse een soa te zijn

  Reageer
  #5

  Niet per se? Dus wel grote kans maak ik hier uit op?

  Heb verder geen klachten zoals branderig gevoel of extreme afscheiding..

  Misschien ben ik een beetje para sorry. Dit zou echt verschrikkelijk zijn. Zit in een lange vaste relatie en ik heb niks gedaan 🙁

  Reageer
  #6

  Nee geen grote kans dus. Ga terug naar de gynaecoloog als de klachten blijven aanhouden

  Reageer
  #7

  Oke dankje sorry. Vat het wat verkeerd op.

  De bloedingen zijn gewoon zo gek en kan het niet verklaren

  Gynaecoloog heeft echo gemaakt en zei dat het er goed uit zag. Heb geen testen gehad maar als het een infectie was zoals chlamydia dan hadden ze dit wel aan de eierstokken kunnen zien toch?

  Ze waren namelijk eerst bang voor een bbz maar dit was het gelukkig niet. Hcg waarde zit nog niet helemaal op het oude niveau maar wel bijna zodat we voor een nieuwe ronde kunnen gaan?

  Reageer
  #8

  Een infectie hoef je niet aan de eierstokken te zien

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Oke maar die zou ik wel moeten voelen toch?

  Reageer
  #10

  Nee ook dat hoeft niet perse, althans niet in het begin
  Je hebt het wel met de gynaecoloog besproken dat je de bloedingen hebt?

  Reageer
  #11

  Ja klopt, heb het wel gezegd.

  Maar ze gaf aan dat het geen contactbloeding was en daardoor onwaarschijnlijk dus geen reden tot testen. Vind het toch apart.

  Eerste keer dat ik dit had is al wel wat maanden terug. Dus dan had ik al wel last moeten krijgen ? Verder geen symptomen van soa dus dat stelt iets gerust

  Reageer
  #12

  Als je het nou iedere keer na seks zou hebben was het een ander verhaal. Maar incidenteel kan dat wel eens voor komen. Dat is dan idd geen reden om bezorgd over te zijn

  Reageer
  #13

  Oke het was nu al een tijd geleden dat we seks hadden dus misschien daardoor dan. Ik twijfel gewoon doordat zwanger worden niet wil lukken. Dat is ook de reden dat ik bij de gynaecoloog was. Heb al wel een dochtertje maar dit duurt nu al lang

  Reageer
  #14

  Weet niet of je de pil hebt geslikt. Hormonale anticonceptie werkt verstorend op je eigen hormoonhuishouding, verstoort je hypofyse en werkt ontregelend op de schildklierfunctie. Bezoek arts kan soms handig zijn maar natuurgenezer kan naar hele plaatje  kijken en helpen je lichaam meer in balans te krijgen. Moeilijk zwanger worden kan met allerlei factoren te maken hebben, zoals tekorten aan voedingsstoffen, verstoorde hormoonhuishouding en ontregeling van schildklier. Veel vrouwen hebben ook te maken met oestrogeendominantie, vaak verergerd door pilgebruik. Heeft ook invloed op je hele gezondheid en zwangerschapskans.

  Reageer
Reageer op: Vaginale bloeding na seks (volgende dag)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief