Steken onderbuik + opgeblazen baarmoeder

Online ZorgZus
  • #1

    Nadat ik in juni chlamydia opgelopen heb en behandeld ben (na 2 maanden) heb ik nog steeds een steek in mijn onderbuik en een hele opgeblazen baarmoeder voor mijn gevoel. Verder heb ik nog voor de zekerheid nog een test gedaan en hieruit kwam uit dat ik in ieder geval geen chlamydia meer heb. Ik vraag mij af waar deze steken en opgeblazen gevoel vandaan kunnen komen. Verder heb ik ook al zwangerschapstesten gedaan en deze komen ook negatief uit. Iemand die het weet?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Je zou dan toch naar de gynaecoloog moeten gaan voor wat onderzoek

    Reageer
    #3

    Waarschijnlijk heb je antibiotica gehad. Die verstoren je darmflora, zorgen voor verlies van vitaminen en mineralen, ontregelen je immuunsysteem en bevorderen candidagroei. Zaak dus om je lichaam te helpen herstellen. Weet niet of je de pil gebruikt. Die kan ook zorgen voor klachten. Kan verstandig zijn om naar de dokter te gaan. Om je hele gezondheid te ondersteunen zou een complementair genezer je kunnen adviseren.

    Reageer
Reageer op: Steken onderbuik + opgeblazen baarmoeder


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief