afscheiding

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb al jaren last van heel veel afscheiding, zo erg dat als ik geen inlegkruisje draag het door mijn onderbroek en zelfs gewone broek heenkomt.
    Ik ben al een paar keer naar de dokter geweest, de eerste keer kreeg ik pilletjes voor een schimmel, dat hielp niet, daarna ging ze verder kijken en stuurde me weg met dat sommige vrouwen dat nu eenmaal meer hebben dan andere. Daarna heeft ze onderzoekjes gedaan en uitstreikjes gemaakt, daar kwam niets uit. Nu sinds een paar maanden doet mijn vagina en onderbuik tijdens te seks erg zeer, ook lijkt het alsof mijn baarmoedermond steeds lager komt te zitten. Waardoor ik bij het inbrengen van een tampon echt moet passen en meten want hij moet naast de baarmoedermond anders past het niet goed, en doet het erg zeer. Ik vind dit heel vervelend en raar allemaal. Ik ben terug gegaan naar de dokter en die heeft weer uitstreikjes gemaakt en nog twee onderzoekejs, ook daar kwam weer niets uit.
    Ik word hier stapel gek van en wil weten wat het is en wat ik eraan kan doen.

    Reageer
    #2

    oh en bahalve dat stinkt het de laatste maanden ook meer, en is het steeds vaker bruinig.

    ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen.

    Reageer
    #3

    al naar de Gynac geweest?

    Reageer
    #4

    nee daar ben ik nog niet geweest, maar ik dacht eigenlijk dat je daar alleen naartoe gaat als je huisarts je daarheen stuurt. en ik weet niet hoe dat verder moet enz, moet ik dat gewoon bij de dokter vragen dan?

    Reageer
    #5

    Het lijkt wel of ik m'n eigen verhaal aan het lezen ben!
    Ik heb precies hetzelfde. Behalve het gedeelte van sex, daar heb ik geen last van.
    Wel van veel afscheiding, en net als jou ik kan niet zonder inlegkruisjes anders loopt het er zo doorheen en het ruikt ook nog eens niet fris.
    Ik heb ook al diverse onderzoekjes gehad, dan weer dit pilletje dan weer dat pilletje, niks helpt. Ik wil er ook zo graag vanaf!

    Reageer
Reageer op: afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief