Veel puistjes in intieme zone + littekens

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Sinds een paar jaar (ben nu 32) heb ik echt heel veel last van zwarte puntjes en steenpuisten in m’n intieme zone. Vroeger had ik daar nooit last van..
  wat kan ik hierbij doen? Scrubben helpt niks.. het ziet er erg vies uit vind ik..

  Reageer
  #2

  Je scheert je schaamhaar weg?

  Reageer
  #3

  Hallo Anoniem? wat betreft die veel puistjes in jou intieme zone+littekens moet ikJohnn Tandor gelijk geven. Ik denk ook dat u geschoren bent. Wil u geen moeilijkheden scheer u dan zoals ik. Knip eerst jou schaamhaar zo kort mogelijk, hoe korter  hoe liever. Neem dan een nieuw zeer scherp scheermesje; De delen die u wenst te scheren trekt u strak, ja zeker ook jou schaamlippen. Scheer u eerst eens met de haargroei mee en dan zachtjes eens er tegen. Dan zouden die puistjes normaam moeten verdwenen zijn. Ik wacht hier op een antwoordje van u.

  Groetjes Dany 22

  Reageer
  #4

  Ik scheer mij al zolang dat ik schaamhaar heb hoor. Ben 32 en doe dit al van m’n 15 jaar.

  Ik heb dit probleem nu reeds 2 jaar.

  De haartjes krijgen bij mij geen kans om lang te worden. Ik doe dit 2 x per week, omdat ze heeeeel snel terug groeien. Smorgens scheren is savonds al weer stoppels..

  dus aan de lengte van de haren ligt het niet .. het zijn precies onderhuidse haren die niet naarboven komen.. heb hier al enorme littekens door.. :/

  Reageer
  #5

  Dit zijn ingegroeide haren, en die ontstaan juist door (veelvuldig) te scheren. Vermoedelijk zijn ze ook de oorzaak van de puistjes.

  Je kan (tijdelijk) proberen om je schaamhaar te trimmen in plaats van te scheren. Dit verkleint de kans op ingegroeide haartjes enorm.

  Reageer
Reageer op: Veel puistjes in intieme zone + littekens
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief