4 verstandskiezen laten trekken, veel pijn in onderkaak

  • #1

    Hoi,

    Ik heb afgelopen dinsdag mijn 4 verstandskiezen laten trekken onder narcose. Ik heb de 1e dag weinig pijn gehad. Nu word de pijn de afgelopen dagen alleen maar heviger.

    Ik spoel 3x per dag na het tandenpoetsen met chloride voor 30 seconden. De gaten in de kiezen zijn zwart en de zwelling valt ook mee. Ik heb nu (dag 3 na trekken) een viezige smaak in mijn mond en ik krijg pijn in mijn linker onderkaak. Verder neemt de pijn in mijn gehele gezicht toe.

    Ik gebruik bijna geen pijnstillers (gezien overgevoeligheid) en nu heb ik al 4 paracetamol op in 4 uur tijd. De nachten zijn ook pijnlijker.

    Wat moet ik doen of kan ik doen?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Het kan napijn zijn. Dat is heel goed mogelijk. Anderzijds is het mogelijk dat er zich een ontsteking vormt. Neem dus even contact op met de tandarts of kaakchirurg

    Reageer
    #3

    4 kiezen tegelijk laten trekken en dan vind je het gek dat je pijn hebt? wondgenezing duurt over het algemeen 10 dagen. in de mond gaat het misschien iets sneller maar houd er rekening mee dat je de eerste week toch zeker gewoon last ervan zult hebben.je kaken zijn ontzet van het eruit trekken daar heb je last van.gewoon de tijd afwachten en regelmatig blijven spoelen, je zult zien dat het vanzelf weer beter gaat.

    Reageer
Reageer op: 4 verstandskiezen laten trekken, veel pijn in onderkaak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief