Wortelpuntontsteking

  • #1

    Hallo ik heb morgen een behandeling staan voor een wortelpuntontsteking.

    Twee jaar geleden is er bij mij een wortelkanaalbehandeling uitgevoerd. Althans drie keer bij dezelfde kies. Ik heb dit meerdere malen toen aan gegeven bij de tandarts en die zeiden dat ze het ook "maar vreemd vonden". Totdat ik een keer een gek bolletje tussen kaak en tandvlees voelde. Het was echt opgezet en irriteerde. Gelukkig was dit na een dag over en toen heb ik er geen last van gehad. Achteraf zo blijkt heeft de tandarts het helemaal verkeerd gedaan en zit ik dus nu met een wortelpuntontsteking.

    Ik heb wat info opgezocht over deze behandeling en sta eerlijk gezegd niet echt te springen.. alleen al met al moet het toch echt gebeuren. Ik heb alleen één vage tik als ik bij de tandarts op de pijnbank lig en dat is dat ik het gevoel heb dat ik me verslik... het water wat dan opgezogen wordt of wat dan ook komt soms in mijn keel terrecht. Daar schrik ik enorm van en dan wordt ik paniekerig. Wat kan ik hier tegen doen? Het is namelijk wel een ingreep van 1.5 uur..

    Reageer
Reageer op: Wortelpuntontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief