Extreme angst tandarts – Oxazepam?

  • #1

    Beste,

    Al jaren ben ik ontzettend bang voor de tandarts, dit komt door zeer nare behandelingen als kind.
    Nu ben ik erg stom geweest door niet eens meer naar halfjaarlijkse controles te durven en ja hoor, 4 jaar na mijn laatste behandeling begint het gaatje dat ik al een tijdje had uit te breiden en pijn te doen, zodanig dat ik niet meer normaal kan eten. De pijn is gelukkig (nog) niet zo erg dat ik er ook last van heb als ik niet eet.

    Nu heb ik voor volgende week woensdag een afspraak gemaakt voor de tandarts gewoon een intake en natuurlijk om te kijken hoe we dit gaan oplossen. De angst is eigenlijk nu al niet meer te houden: ik ben continu aan het trillen, heb af en toe hartkloppingen, wil huilen, kan me niet meer op mijn werk focussen en heb diarree. Ik las op internet dat sommige mensen baat hebben bij het zeer tijdelijk slikken van Oxazepam en dit wil ik ook graag aan mijn huisarts vragen.

    Nu is de vraag: schrijft de huisarts dit makkelijk voor? Natuurlijk ga ik zeggen dat het hooguit voor enkele dagen is. Ik ben alleen zo bang dat de huisarts me niet serieus neemt en het niet zomaar voorschrijft. Die pilletjes zijn voor nu mijn enige hoop... zou ik me echt moeten gaan verdedigen als ik naar dit middeltje vraag of geven de meeste huisartsen wel snel mee? Misschien weigert ze dit en heb ik mn kansen meteen vergooid...

    Ik hoop dat jullie me meer kunnen vertellen!

    Groetjes,
    Renske

    Reageer
    #2

    Daar zal de huisarts niet zo heel veel problemen mee hebben denk ik. Maar je krijgt ze dan ook maar voor een paar dagen.

    Reageer
    #3

    Werkt bij mij goed. Ik neem 1 a anderhalf uur voordat ik naar de tandarts moet 1 tablet (10 mg). En dat haalt echt de scherpe randen er af.
    Sterkte

    Reageer
Reageer op: Extreme angst tandarts – Oxazepam?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief