Verstandskies of ontsteking ergens anders ?

  • #1

    Ik heb een zeurderig gevoel en het is zeer moeilijk om de plek aan te wijzen. Het gevoel zit soms bij het oor (in het midden) maar ook achter m'n oor. Heb nu sinds enkele dagen wat last van mijn verstandskies rechtsonder, deze groeit normaal door en de tandarts heeft hier ook niks over gezegd. Ik heb daarnaast ook een gevoelige tand, dit ben ik nu aan het behandelen met sensodyne, deze kies is vrij gevoelig voor kou en warmte (al een geruime tijd) maar volgens de tandarts is een wortelkanaalbehandeling nog niet nodig. De kies doet verder geen pijn bij druk/eten.

     

    Nu is deze pijn geen verschrikkelijke pijn, maar wel vrij zeurderig. Het lijkt soms op een oorontsteking, maar volgens de dokter is hier geen spraken van. Zou het dan toch de verstandskies rechtsonder zijn ? Meestal heb je hier toch 1-2 dagen last van ?

     

     

    Reageer
    #2

    Het zou door de kies kunnen komen. Ga terug naar de tandarts

    Reageer
    #3

    Tandarts zegt dat de kans 50% is dat het door de kies komt. De foto's die gemaakt waren lieten zien dat de zenuw gewoon nog goed was. De tandarts vindt het op dit moment zonde om het goede weg te halen. Zou het misschien kunnen liggen aan mijn bijholtes ? heb regelmatig last van een loopneus (vooral in de kou)

    Reageer
    #4

    Dus 50% kans dat het wel door de tand komt en  50% dat het niet door de tand komt...m.a.w. der tandarts weet het ook niet.  het is dan of de tandarts of de KNO-arts als je denkt dat je holtes zijn..

    Reageer
Reageer op: Verstandskies of ontsteking ergens anders ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief