foto's gemaakt van rug

  • #1

    Onlangs zijn er bij foto's ( 7/8 stuks zoiets) gemaakt van de rug vanwege vele klachten. Nu moet ik binnenkort ook naar de tandarts, waar waarschijnlijk ook foto's worden gemaakt. Ik vroeg me af of zoveel foto's maken niet schadelijk is? Ik weet dat de straling niet gezond is, maar ik lees ik zoveelop internet over kanker.

    Reageer
    #2

    Nee, dat kan geen kwaad.

    Reageer
    #3

    en mochten er nu in de toekomst meerdere röntgenfoto's gemaakt worden, is dat dan wel handig? Is er geen max. aantal per jaar? Ze hebben nu geen afwijkingen kunnen vinden in mijn rug. Misschien dat er verder onderzoek gaat plaatsvinden namelijk. Op internet vind ik namelijk allerlei informatie over röntgenstraling en dat dit je dna kan veranderen?

    Reageer
    #4

    Dat is in principe ook geen probleem. Behalve als je zwanger zou zijn.

    Reageer
    #5

    Binnenkort moet ik ook weer foto's laten maken. Er staan zoveel tegenstrijdige verhalen op internet. Stapelt straling zich dan niet op in het lichaam? Zoals ik lees worden er bij de meesten 1 of 2 foto's genomen. Bij mij zijn het er 7/8 geweest van de thoracale wervelkolom.

    Reageer
    #6

    ??

    Reageer
    #7

    Als dat werkelijk zo gevaarlijk zou zijn, dan zou het niet worden gedaan. De hoeveelheid straling is toch echt wel beperkt. Dat zou anders zijn als je daar dagelijks aan zou worden blootgesteld.

    Reageer
Reageer op: foto's gemaakt van rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief