Mycoplasma angst

"/> Mycoplasma angst - Medische Forum - Dokter.nl

Mycoplasma angst

Online ZorgZus
 • #1

  ik heb ee vraag over testen etc. ik ben vreemdgegaan (spijt me zo erg) en de vrouw met wie ik seks heb gehad heeft 3dgn later positief getest op myocplasma nadat ik haar vroeg om een test te doen.

  ik heb op 29augustus reeds een test gedaan (o.a.) mycoplasma uit voorzorg, doe ik wel vaker. alles negatief.

  op 4 september heb ik seks gehad met mijn vriendin. Daarna niet meer.

  op 30 september met de vrouw die mycoplasma bleek te hebben.
  Nu heb ik gisteren 5 oktober daarom ook getest uit pure spanning en omdat ik mijn vriendin niet kwijt wil. de uitslag vandaag was negatief op alles en dus ook op mycoplasma. Dan kan ik nu toch echt echt uitsluiten dat ik mijn vriendin iets heb gegeven? ik bedoel ik was al negatief op 29 aug en nu weer. ik snap dat ik nu nog te vroeg ben voor zekerheid inzake die andere vrouw maar het gaat mij enkel om mijn vriendin. ik wil haar niet besmetten en haar kwijtraken. help me met mijn hoofd op orde krijge aib

  Reageer
  #2

  Te vroeg getest.
  Je hebt op 30 september een vermoedelijk risico gelopen. dan is vandaag testen dus veel te vroeg

  Reageer
  #3

  Dat begrijp ik John. Het gaat me echt om de seks met mijn vriendin. Als ik 4 september mycoplasma zou bij me dragen dan was de laatste test van 5oktober toch positief geweest? Dat bedoel ik

  29augustus negatief
  5oktober negatief
  4september seks gehad. Deze seks is dan toch veilig geweest??? Geen mycoplasma?

  Reageer
  #4

  Je schrijft net:
  "op 30 september met de vrouw die mycoplasma bleek te hebben." En hier kun je dus wel iets opgelopen hebben. De eerdere seks is geen probleem

  Reageer
  #5

  Nee dat begrijp ik ter degen. En hoe slecht ook wat ik nu ga zeggen, maar als dat zo is dan is dat mijn eigen ding en moet ik geen seks hebben met mijn vri3ndin een tijd.

  Het ging mij echt om die laatste keer seks met mijn vriendin op 4 september. Die kan ik gezien de beide testuitslagen tot nu toe 29 augustus en 5 oktober toch helemaal als mycoplasma-veilig beschouwen dan? Ik kan toen op 4september geen mycoplasma gehad hebben dan toch?

  Dank voor uwantwoorden!!

  Reageer
  #6

  dat kopt

  Reageer
  #7

  Wat een opluchtinf John! Dank dank. Ik kreeg het na 100x tegen mezelf gezegd te hebben toch niet helemaal rond in mijn hoofd en daarom ben ik blij dat een professional het even bevestigd. Dank!

  Reageer
  #8

  Heeft u trouwens nog een tip voor welk type hulpverlener ik kan gebruiken? Als ik excessief drink een avond gaat het soms dus mis met als gevolg sex buiten relatie waar ik dan veel spijt en angsten van heb die leiden tot 3 weken isolatie en testen testen testen en niks geloven.

   

  Moet ik dan bij een psycholoog gewoon zijn of...?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je zou daarmee naar een psycholoog kunnen gaan. En proberen je drinkgedrag onder controle te krijgen.
  Als je vriendin dat nou zou doen, wat zou je dan denken en doen?

  Reageer
  #10

  Daar wil ik niet eens aan denken John. Daarom vraag ik ook naar hulp. Ik begrijp je vraag volledig en wil aan mezelf gaan werken. Ik heb er ook echt gelijk spijt van maar tóch doe ik het. Dat vind ik zo zielig voor haar (echt geloof me aub!!). Daarom heb ik al een psycholoog benaderd maar wilde hier nog even checken.

  Laatste keer dat im het vraag: ik kan er vanuit gaan dat op 4 september ik niks had toch?

  Reageer
  #11

  Dat klopt

  Reageer
  #12

  Hoi John, het traject bij de psycholoog is in gang gezet. Focus op angststoornissen en excessief gedrag dat ik steeds opzoek. Giftige combi.

  Lange tijd ging het langzaamaan wat beter. Ik had na 3 weken exact een soa test gedaan op chlamydia goborroe trichomonas en mycoplasma. Deze kwam negatief terug. Na 5 weken en 2 dagen (37dgn na risicocontact dus) na het vreemdgaan nogmaals een soa test gedaan (op zoek naar bevestiging) en wederom urine op chlamydia gonorroe trichomonas en mycoplasma getest. Wederom alles negatief.

  Dit was een week geleden... vannacht voor het eerst in lange tijd weer seks gehad met mijn vriendin en bam, de hele dag een diepe diepe stress, angst twijfel over of ik niet toch ieta aan der heb overgedragen. Gevolg dat ik vandaag weer ben gaan testen omdat ik zo bang ben ervoor.

  Nu is mijn vraag, ia de test na 5 weken en 2 dagen echt volledig betrouwbaar? Kan ik die soa's echt uitsluiten? 100%?. Ik ga echt door een heel diep dal op het moment en hoop dat je me wat houvast en een luisterend oor kunt bieden.

  Dank alvast voor je reactie John.

  Reageer
  #13

  De test is absoluut betrouwbaar

  Reageer
  #14

  Bespreek met die psycholoog ook dat je continue op internet vragen blijft stellen en bevestiging zoekt van wat je eigenlijk al weet. Als je dat patroon niet kunt doorbreken, dan gaat de angst nooit weg. Die psycholoog kan daar perfect bij helpen, want die is daarin gespecialiseerd.

  Reageer
Reageer op: Mycoplasma angst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif