Soa ? Herpes ? Graag hulp aub

Online ZorgZus
 • #1

  Beste mensen

  Ik ben een jonge man van 29

  Op 19 november 2022 heb ik onveilig sex gehad met een prostituée…

  Op 30 november ga ik naar een dokter omdat ik de laatste dagen veel moest plassen maar vooral omdat ik sinds 29 november een licht branderig gevoel aan mijn aars had en ik in paniek sloeg dat ik herpes zou hebben opgelopen.. hierbij nam de dokter een urinestaal , en bloed geprikt.

  Vandaag 1 december ben ik terug naar de dokter geweest en was mijn bloed uitslag op HIV negatief.. van de urine was er nog geen uitslag..

  Ook heb ik mijn klacht aangekaart dat ik licht branderig gevoel heb aan mijn anus en tussen mijn billen , soms prikkelt gevoel.. de dokter heeft mijn mond, penis en aars bekeken.. maar kon niets opmerken… geen blaasjes of uitslag.. hoe groot is de kans dat het herpes zijn ?? Aub ? Het is nu 12 dagen geleden na onveilig sex..

  Alvast bedankt.

  Reageer
  #2

  Voor HIV was het in ieder geval veel te vroeg om te testen. Herpes is niet zo waarschijnlijk omdat er dan toch al andere klachten hadden moeten zijn

  Reageer
  #3

  Dankjewel voor de snelle reactie

   

  mijn dokter zei me dat ik ook Herpes zou kunnen opgelopen hebben maar dat er pas binnen 6 maanden de eerste symptomen kunnen komen ? 😕

  ik lees op internet dat de symptomen beginnen tussen 2 en 12 dagen ? Dus misschien is een branderig achterwerk toch het begin ?

  aub

  Reageer
  #4

  Of het een begin is kan ik je ook niet zeggen... dat zul je dan snel genoeg merken

  Reageer
  #5

  Beste

  Ik heb vandaag weer een bezoekje gebracht aan een andere dokter… hij heeft mij grondig onderzocht en zag meteen dat ik spruw heb ik mijn keel en mond… kan dit ook te maken hebben met branderig gevoel in de mond en op het achterwerk tussen de billen ? ? Ze zijn nog steeds geen blaasjes of uitslag te zien maar het heeft nog altijd een brandend gevoel..

  Wat is jou mening aub ?

  Reageer
  #6

  Je komt net van een arts vandaan, en gaat vervolgens hier je vragen weer stellen?

  Stel je vragen aan de arts die je behandelt. Of ben je misschien helemaal niet bij een arts geweest maar heb je zelf een "diagnose" gesteld?

  Reageer
  #7

  Herpes symptomen komen overigens niet pas na zes maanden. Ofwel heb je niet goed geluisterd naar wat de arts precies zei, ofwel ben je niet bij een arts geweest en heb je zelf wat zitten googelen.

  Herpes symptomen komen binnen 2 tot 10 dagen, maar vrijwel altijd al binnen 2 tot 4 dagen.

  Reageer
  #8

  Mijn excuses maar ik wil ook niet iedereen hiermee lastig vallen en bij de dokter moet het altijd snel snel gaan endan zit je nog met vragen 😕 zoals ik nu nog steeds niet goed weet als het branderig gevoel van mijn achterwerk na pas 10 dagen na sexueel contact het begin van herpes zou kunnen zijn of dat het van mijn schimmelinfectie SPRUW zou kunnen komen ?

  Ik vraag maar even om help aub

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik krijg een beetje de indruk dat je onder een andere naam al eens eerder allerlei vragen hebt gesteld. Maar goed.

  Indien het herpes was opgelopen op 19 nov, dan had je inmiddels echt wel pijn gehad, en niet een beetje.

  De relatie tot een schimmelinfectie in je mond en anale klachten is er in feite niet.

  Reageer
  #10

  Nee hoor ik zet enkel reacties met mijn naam..

  Ik heb wel gelezen op internet dat je met herpes kunt besmet zijn.. maar dat het geen blaasjes vertoont.. enkel branderig gevoel aan de anus?

  Reageer
  #11

  Alles kan, maar logisch is het niet. Hoe zou overigens herpes aan jouw anus moeten komen? Dat kan alleen wanneer iemand die herpes heeft met de besmette plek aan jouw anus komt. Dat kan van mond naar anus d.m.v. rimmen, of van penis naar anus als die daar tegenaan of in komt. Of via vingers evt. Je weet zelf wat er gebeurd is.

  Reageer
  #12

  Dankjewel

  Ik dacht als je eenmaal herpes oploopt bvb aan je penis.. dan krijg je het automatisch ook aan je mond , en anus..

  Ofwel heb ik een serieuze schimmelinfectie.. ik heb ook winderigheid die ik niet onder controle heb 😟

  Reageer
  #13

  Fijne avond!

  Reageer
  #14

  Goede morgen

  Zou het een schimmelinfectie kunnen zijn ?

  Reageer
  #15

  Ga maar naar de huisarts toe.

  Reageer
Reageer op: Soa ? Herpes ? Graag hulp aub
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief