Soa of scheerinfectie

Online ZorgZus
 • #1

  Hi, Ik heb sinds kort last van rare bultjes bij mn schaamhaar en ik twijfel of dit misschien een soa is of een scheerinfectie. Het jeukt soms wel en als ik krab komen er velletjes van af en word het zo rood als in de afbeelding.. Ik heb al maanden een vaste relatie en zij heeft aan begin van onze relatie getest en had niks. Kan het een soa zijn van een meid voor haar of komt dat niet zo laat pas? Hopelijk valt het allemaal mee :p. Alvast bedankt voor de reactie!

  Reageer
  #2

  Het lijkt op een irritatie van het scheren

  Reageer
  #3

  hi, ook die bultjes bovenin de foto? Ik vind die er namelijk zo raar uitzien vergeleken met die middenin

  Reageer
  #4

  Dat had ik ook gezien, maar ook dat zou van het scheren kunnen zijn. Ik zou er wel even mee naar de huisarts gaan. Die Hydrocortison crème voorschrijven. Dan gaat het sneller weg

  Reageer
  #5

  Oke super bedankt! Scheelt een hoop stress

  Reageer
  #6

  Inderdaad even naar de huisarts. Ik twijfelde heel even of de bultjes bovenaan de foto herpes zou kunnen zijn, maar dat denk ik niet. Jouw foto zijn echt bultjes, terwijl herpes echt blaasjes zijn.

  Vraag voor de zekerheid je huisarts.

  Reageer
  #7

  Ter info: als je zo met een scheermes scheert, dan kan je heel eenvoudig allemaal ontstekingen krijgen. Meestal door de bacteriën of gisten die gewoon op je huid leven. De oplossing is niet scheren met een (nat) scheermes, maar b.v. met een tondeuse. En niet te kort.

  Reageer
  #8

  Dankjewel voor het advies!

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Bij nat scheren is het vooral belangrijk om een scheerschuim of scheerolie te gebruiken en een goed schoon en scherp mes. En dan met de groeirichting van het haar scheren.

  Reageer
  #10

  Aan de andere kant weet die wel hoe die moet scheren, ik denk niet dat het de eerste keer was.

  Het zou in mijn ogen ook Genitale Wratten kunnen zijn. Echter zit er wat water of olie op dus het is wat onduidelijk maar ik zie wel meerderre stippen of afgroeiingen er in.

  Ik zou er wel mee naar de huisarts gaan

  Reageer
  #11

  Dit ziet er niet uit als genitale wratten.

  Reageer
Reageer op: Soa of scheerinfectie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief