Trichomonas

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb op internet wat bronnen geraadpleegd maar daar staan wat tegenstrijdige berichtgevingen. De vraag is of trichomonas nu wel of niet via orale seks opgelopen kan worden. Op de website van Sense staat dat het alleen van vagina naar penis kan worden overgedragen maar op andere website dus ook oraal.

    Reageer
    #2

    Trichomonas vaginalis is een parasitair levend protozoön die leeft in een milieu met een pH van 5,5 tot 6,0 in vagina en urethra. De PH waarde van speeksel is 7 of iets hoger. Te hoog voor deze protozoön.

    Reageer
    #3

    Dus het kan niet via orale sex worden overgedragen?

    Reageer
    #4

    kan het met orale sex gevend of ontvangend dus niet worde opgelopen???

    Reageer
    #5

    Zeer onwaarschijnlijk

    Reageer
    #6

    heb namelijk wel enkele symptomen van thrichomonas maar niet op getest en alleen dus orale sex gehad. testen op chlamydia en gonoroe zijn negatief. de symptomen zijn een geïrriteerde plasbuis uiteinde en vlekken soms op de eikel. andere soas kan ik niet bedenken die dit kunnen veroorzaken weet u dat misschien wel??? kan een schimmel infectie of  balanitis worden overgedragen met orale sex???

    Reageer
    #7

    john?

    Reageer
    #8

    Soms duurt het even voordat ik kan antwoorden.

    Een schimmelinfectie kan door orale seks worden overgedragen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ok excuses. Is deze dan wel te behandelen? Ik heb al een pil gekregen en heb toch terugkomende klachten. een soa lijkt het dus niet te zijn maar de klachten lijken op een schimmel of Balanitis want de soa testen blijven negatief. Wat kan ik doen of hoe kan ik de klachten oplossen?

    Reageer
    #10

    Dat is zeker behandelbaar. Ga hiervoor naar de huisarts

    Reageer
    #11

    dat had ik al gedaan encrème en een pil gekregen. was een eenmalige pil maar de symptomen zijn dus teruggekomen. Moet dat met de crème een fluconazol pil niet opgelos zijn dan?

    blijkbaar dus niet wat gelijk mijn stress niveau weer tot grote hoogte !!!

    Reageer
    #12

    Soms is er een langere kuur met fluconazol nodig

    Reageer
Reageer op: Trichomonas


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief