Is dit misschien Herpes?

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi John,

    Ik heb een vraagje over een plekje op mijn gezicht. Het was eerst een soort puistje. 2 dagen geleden heb ik me geschoren op de ouderwetse manier met een mesje en scheerschuim en ben ik over dat plekje gegaan met dat mesje. Vergeten om achteraf aftershave te gebruiken.

    Maar ik dacht dat het wellicht ook Herpes zou kunnen zijn of herken je er iets anders in? Het zit niet op de lip maar kan ook voorkomen op je kin en zelfs op je armen las ik.

    --

    Gaat wel een heel stuk beter met druk maken trouwens! Dit is pas weer het eerste in weken wat ik vraag en tussendoor heb ik me nergens over druk gemaakt. Heb geen psycholoog bezocht maar heb het gevoel dat ik eindelijk weer een beetje fatsoenlijk kan leven. Misschien dankzij jou omdat je zo vaak had aangekaart dat het te ver ging.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het kan alleen herpes zijn als je al het virus draagt of recentelijk besmet bent door een persoon die het virus met zich meedraagt.

    Verder lijkt het meer op een klein wondje.

    Reageer
    #3

    Hoi Mark,

    Ja dacht ik ook al met dat wondje maar ik heb niet zo'n getraind oog als bijvoorbeeld John dus dan vraag ik dat liever even. Heb ik meteen duidelijkheid in plaats van lang te zoeken op internet waar toch alleen uitgegaan wordt van het ergste.

    Reageer
    #4

    Bovendien is het trouwens ook zeer lastig om ervoor te zorgen dat je het niet krijgt aangezien velen het hebben zonder symptomen.

    Reageer
    #5

    Als je denkt dat het herpes is kan je het testen bij de HA om het zeker te weten. Voor mij lijkt het niet op herpes.

    Reageer
    #6

    Het was een puistje en je hebt je met het mes geschoren..... Geen herpes dus

    Reageer
    #7

    Oké dank je. Ja met dat puistje wist ik niet zeker. Ik heb vaak last van uitslag op de plek waar de baard groeit. Heb ik ook op mijn borstkas waar nu haar begint te groeien misschien uitslag dan.

    Heb op meerdere plekken zo'n rode plekjes bij groeiende haartjes ik dacht dat het misschien wat te maken had met een soa omdat je vaak leest van uitslag enzo. Maar dat zal dan wel een onjuiste gedachte zijn geweest. Op mijn onderarm is ook weer zoiets. Maar ik zal er dan gewoon wel niet op letten. Dank voor je aandacht.

    Bijlagen:
    Reageer
    #8

    Ik merk dat ik het niet goed heb uitgelegd sorry. Ik bedoelde dat ik dacht dat het een puistje was maar dat het dus misschien ook Herpes zou kunnen zijn en ik twijfelde omdat het zo raar uitzag.

    Nu lijkt het alsof ik al die tijd al zelf wist dat het een puist was dat klinkt echt stom ?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het lijkt er toch op dat je een puistje hen open geschoren.

    Reageer
Reageer op: Is dit misschien Herpes?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief