soa vraagje

Online ZorgZus
  • #1

    Kan je bij het omdoen van een condoom een soa van de penis overbrengen aan de buitenkant van het condoom? Ik had mijn handen nog niet gebruikt voor aftrekken ofzo, deed het condoom op de eikel maar omdat de penis best dik was moest ik keer extra afrollen bij het begin. Ik heb het condoom er dus niet opnieuw opgezet maar mijn vingers veegden kort over zijn penisschacht zonder dat het condoom direct de eerste meeging. Daarna pas toen het goed zat ben ik begonnen met pijpen.

    Reageer
    #2

    Zo krijg je geen soa

    Reageer
    #3

    Dus je kan niet nadat je per ongeluk vluchtig zijn penis heb aangeraakt met je vingers daarna iets overbrengen op de buitenkant van het condoom terwijl je verder afrolt en het dan in je keel krijgen?

    Reageer
    #4

    Nee, dat is zeer onwaarschijnlijk

    Reageer
    #5

    Bedankt. Om welke soa(s) zou het in het slecht denkbare geval kunnen gaan? Dat is eigenlijk meer een laatste theoretische vraag.

    Reageer
    #6

    Herpes

    Reageer
    #7

    Als je na 2 dagen het gevoel hebt een brokje in je keel weg te moeten slikken en je adem is ook even niet fris, is dat dan gevolg van een gewone keelontsteking of kan dat ook een symptoom van chlamydia en/of gonorroe zijn?

    Reageer
    #8

    Dat lijkt dan toch meer op een keelontsteking of hyperventilatie door stress/angst

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb ter geruststelling een test laten doen op chlamydia en gonorroe. Kwam negatief terug.

    Reageer
Reageer op: soa vraagje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief