hiv test

 • #1

  hallo,

  ik ben ten einde raad ben op moment gewoon helemaal op en weet niet of ik nog zo verder kan
  lichamelijk geestelijk helemaal uitgeput op! heb hier het advies gekregen om als ik nog twijfelde
  om contact op te zoeken met de aidsinfo lijn . heb net hem hun gechat en zij dat ik na een test van 7 week en 3 dagen negatief ben getest op een combi test ze gafen aan dat dat goed was maar pas na 12 week uitsluitend na aandringen bleef ze standvast . John wat moet ik help me please . heb ook al hulp gezocht
  huisarts psycholoog antidepressiva . heb alles geprobeerd . wat moet ik ??

  Reageer
  #2

  Je moet gewoon stippen met stressen! Je hebt geen HIV.

  Reageer
  #3

  Een test vanaf 6 weken is betrouwbaar. Het advies dat gegeven wordt, 12 weken van volledig uitsluitsel, is erop gericht dat er mensen kunnen zijn (b.v. met een specifieke stoornis op het gebied van afweer) die pas veel later waarneembare antistoffen aanmaken. Iemand die zo'n ziekte heeft, weet dat van zichzelf altijd. Jij hebt die niet, anders had je het geweten.

  Omdat jij via telefoon of chat iets vraagt, kan men niets anders dan aangeven wat de protocollen voorschrijven.

  Een vierde generatie combotest is vanaf 6 weken volledig betrouwbaar. In veel andere landen, waar de medische wetenschap goed ontwikkeld is, wordt zelf een tijd van 4 weken gehanteerd.

  Jij vraagt wat je nu moet? Daar kan ik kort over zijn. Stop met twijfelen en zoeken van allerlei hele en halve waarheden op het internet. De test die je gedaan hebt is goed, betrouwbaar en negatief. Daarmee is de kous af. Accepteer dat en leg het naast je neer. Doe je dat niet, dan blijf je tot in de eeuwigheid hiermee bezig.

  Reageer
  #4

  Oh ja, mijn reactie is omdat ik graag wil dat het duidelijk is. Ik kan niet zien of je je vragen al vaker hebt gesteld. Hoe dan ook, ik ga geen discussie aan, want ik wil niet de persoon zijn die jouw angsten aanwakkert en leven inblaast.

  Reageer
  #5

  En dat ik 2 dagen na het contact kotsmisselijk was en daar na een tijdje verkouden met droge mond enzo hebben er niks mee te maken mochten dat symptomen zijn dan moest ik echt positief testen toch ?

  Reageer
  #7

  2 dagen na het contact kun je nog geen klachten hebben, in ieder geval niet de klachten die jij beschrijft. Dat had dus helemaal niks met HIV te maken. Is ook een volstrekt overbodige vraag. Als je na 6 weken een negatieve test hebt, dan heb je geen HIV en dan  kunnen de klachten daar ook niet door veroorzaakt zijn.

  Reageer
Reageer op: hiv test
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief