Puist in mond

 • #1

  Goedenavond, vandaag merkte ik een puist/ blaasje in mijn mond op me gehemelte een klein stukje boven mijn voortanden. Hij ging best snel kapot kwam een beetje zuur spul uit en een klein beetje bloed als ik tuf. Kan dit iets met hiv te maken hebben?

  Reactie
  #2

  Dat is nou niet bepaald een HIV symptoom.
  In het algemeen: als je denkt een HIV infectie te kunnen hebben opgelopen moet je een test laten doen.

  Reactie
  #3

  Hallo en bedankt voor uw antwoord. Heeft u zelf misschien enig idee of het misschien wel een andere soa kan zijn? Als het een soa zou zijn dan denk ik door oraal (penis in me mond) misschien gonnoroe of iets anders?

  Reactie
  #4

  Als het een zweer zou zijn dan zou het syfilis kunnen zijn. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reactie
  #5

  Hallo john ben weer even terug. Ik heb iemand in de famillie naar het plekje laten kijken. Omdat ik het zelf niet goed kon zien doordat me tanden in de wegstaan, en die gene beweerde dat het niet op een puist leek maar meer na dat je iets warms hebt gegeten of gedronken dat het dan een soort van een beetje verbrand is. Kan me niet echt herinneren dat ik iets warms at of dronk dat het pijn deed. Gister probeerde ik het open te krabben en kwam er wat gele spul uit en een klein beetje bloed. Nou is mijn vraag u gaf aan dat het misschien een syfilis zweer kon zijn. Lijkt het syfilis zweer hier op? Of is het echt totaal anders?

  dank

  Reactie
  #6

  Beetje een vage foto maar zo ziet het er een beetje uit wit en een beetje dik voelt het aan als ik er met me tong overheen ga. Heeft dit iets met een soa te maken? Of lijken deze klachten er totaal niet op? Verder heb ik geen andere klachten

  Reactie
  #7

  Ik heb gezegd dat als het een zweer zou zijn, dat het dan een syfilis zweer zou kunnen zijn.
  De foto is idd vaag, ik kan er niets goed op zien. Wellicht was het een blaartje

  Reactie
  #8

  Kunt u mij vertellen hoe ik zo een syfilis zweer of plekje zou kunnen herkennen? Wat zijn dingen die echt alleen bij zo een syfilis zweer voorkomen?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Een zweer en verder niets. Dat kan alleen worden vastgesteld als er een swab van de zweer wordt genomen

  Reactie
Reageer op: Puist in mond
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief