angst voor hiv

 • #1

  Ik (man, heterosexueel tot nu toe) wil graag keer anaal genomen worden door andere man maar ik ben bang voor gevolgen als condoom zou scheuren ofzo. Hoe reeel is deze angst? Ik blijf maar piekeren maar verlang er ook erg naar.

  Reactie
  #2

  de angst is reƫel.

  Reactie
  #3

  Dus eigenlijk is het onverstandig om anale sex met condoom te hebben zonder dat je van tevoren zeker weet dat de ander geen hiv heeft?

  Reactie
  #4

  Dat ligt eraan hoe je het bekijkt. Als de condoom heel blijft is dat niet zo'n probleem. Daarom zijn er speciale condooms voor anale seks, en moet je met een condoom niet al te wild doen

  Reactie
  #5

  rode bolletjes op het slijmvlies in de mond die weg gaan en terugkomen, samen met jeukende uitslag over heel het lichaam. Wijst dit op een acute HIV infectie?

  Heb me 3 maand na een risico contact op HIV en andere soa's laten testen. toen had ik dit nog niet. enkel de uitslag over mijn lichaam maar dit jeukte toen niet. nu zijn we 7 maand verder, is de uitslag er nog maar heb ik last van rode bolletjes op het slijmvlies die hard aanvoelen.

  Reactie
  #6

  Geen HIV dus. Je had met 3 maanden een negatieve test. Tenzij je daarna natuurlijk nog onbeschermde seks hebt gehad

  Reactie
  #7

  Nee john, heb enkel seks gehad met condoom! Had mijn lesje wel geleerd!
  Dus ik mag er van uitgaan dat dit probleem een andere oorzaak heeft?

  Reactie
  #8

  Absoluut

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: angst voor hiv
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief