Hiv

  • #1

    Hallo,

    2 jaar geleden ben ik bij een prostituée geweest. Na 4,5 maanden kreeg ik een keelontsteking, licht opgezette klieren en een lichte koorts. Toen dit over was kreeg ik nog een amandelontsteking en hierna weer een amandelontsteking. Dit in een tijdsbestek van 6 weken. Voor mijn eerste keelontsteking had ik wel een paar dagen van te voren met een meisje gezoend. Ook viel het mij op dat ik rond die tijd een wit/gele tong kreeg. Na ongeveer 2 jaar heb ik ook krentenbaard gekregen. Die nu voor de tweede keer is teruggekomen. Ik wordt gek want alle symptomen komen overeen. Ik heb morgen een afspraak bij de huisarts. Maar heb ik een extra grote kans of kan iemand me gerustellen?

    Reageer
    #2

    dat heeft toch niks met HIV te maken hoor.

    Reageer
    #3

    als ik op internet de symptomen bekijk zie ik toch vaak keelontsteking, koorts, opgezwollen lymfeklieren staan. Vandaar de onrust. Maar geen van de symptomen hebben dus met Hiv te maken?

    Reageer
    #4

    Nee, dan had je ze veel eerder moeten krijgen en waren daar nog andere klachten bij geweest

    Reageer
    #5

    Ik heb wel ziekte van crohn en hiervoor ook medicijnen. Zou dit eventueel van invloed kunnen zijn dat de acute groepsfase later komt dan normaal?

    Reageer
    #6

    Nee. dat heeft daar geen invloed op

    Reageer
    #7

    Dankjewel, dan zal ik de afspraak bij de dokter afzeggen. Ook heb ik al zeer lange tijd van wratjes op mijn voet. Dit kan dus ook niet wijzen oo hiv?

    Reageer
    #8

    Nee hoor

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik ben trouwens te vergeten dat ik ongeveer 3 maanden geleden ook een abces heb gehad. (Ingegroeide haar waarschijnlijk) ook ben ik een aantal weken geleden lang verkouden geweest. Hier heb ik waarschijnlijk nog last van door veel opgedroogde korsten, bloed en stank in me neus. Kunnen dit ook symptomen zijn. Of heeft het er waarschijnlijk niks mee te maken

    Reageer
    #10

    dat heeft toch niks met HIV te maken

    Reageer
    #11

    Is het mogelijk dat je na 7 maanden al last hebt van ernstige vermoeidheid,huidklachten wazig zien, druk op keel, tintelingen in handen en voeten. Bij een hiv infectie ?

    Reageer
    #12

    Nee, dat is zeer onwaarschijnlijk. Die klachten zouden veel eerder opgetreden zijn

    Reageer
    #13

    Drie dagen na onveilig contact heb ik last gehad van hevige diarree, eigenlijk het enige symptoom destijds ! Vanaf ongeveer drie maanden na contact, lichte griep gehad! Daarna eigenlijk alleen nog maar last gehad van allerlei vage klachten! Druk op keel,spierpijn, hoesten, huidproblemen, af en toe een zweertje in mond, vlekken zien. Maar vooral enorme moeheid en spiertrekkingen over heel me lijf !  Zit nu op 11 maanden na onveilig contact en vooral de vermoeidheid lijkt als maar erger te worden. Kan die te maken hebben met een hiv infectie?

    Reageer
    #14

    Dat is niet erg waarschijnkijk. Het zijn niet bepaald HIV symptomen. Laat een test doen, dan weet je het zeker

    Reageer
    #15

    Wat zijn zoal hiv symptomen tussen 3 en 10 maanden na besmetting ? Of is dat niet te zeggen !

    Reageer
Reageer op: Hiv


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief