Termijn antistoffen

  • #1

    kan er bij een persoon na 12 weken pas antistoffen in het bloed gevonden worden? Wat bij een eerdere test nog niet decteerbaar was?

    Reageer
    #2

    Nee, in principe kan dat niet, tenzij iemand on PREP is of een auto immuun ziekte heeft waardoor er geen antistoffen zouden worden aangemaakt. Maar dat zou de persoon in kwestie dan beslist weten.

    In principe worden er 2 weken na de infectie al antistoffen aangemaakt

    Reageer
    #3

    oke dus ik kan erop vertrouwen als ik bij 13 weken negatief ben getest via een sneltest? want ik heb namelijk geen imuunziekte en geen prep.

    Reageer
    #4

    Ja hoor. Dab heb je zeker geen HIV!

    Reageer
    #5

    oke bedankt! wel heb ik enige symptomen gehad die op die van hiv lijken, zoals diarree, uitslag, vlekken op handpalmen en keelpijn. zou mijn test positief geweest zijn als die klachten van hiv zouden zijn?

    Reageer
    #6

    Het zijn sowieso gen HIV symptomen. Bovendien zou je dan een positieve test moeten hebben.

    Reageer
    #7

    oke fijn om te horen! geen test meer doen? dus ik heb geen hiv? 🙂

    Reageer
    #8

    Je hoeft zeker geen test meer te doen. Je hebt geen HIV

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ook geen indicatie dat ik vannacht begon te nacht zweten? had het erg klam en warm

    Reageer
    #10

    Als je geen HIV hebt, kun je ook geen HIV klachten krijgen.

    Heb je er als eens aan gedacht dat het gisteren 30 graden was en je misschien daardoor bent gaan zweten?

    Reageer
    #11

    Ja dat klinkt eigenlijk wel logisch wat je zegt tandor! alleen ik heb wel uitslag op mn borst en voeten. Ik link het dan meteen aan hiv en hoezo waren dat niet de symptomen van hiv die ik noemde?

    Reageer
    #12

    Omdat het geen HIV symptomen zijn.  Als je al huiduitslag van HIV krijgt zit die overal. En diarree is zo'n banaal verschijnsel dat je dat amper een HIV symptoom kunt noemen. Bovendien heb je geen HIV, dus kun je ook geen HIV symptomen hebben.

    Reageer
    #13

    naja ik had het dus op mijn borst, voeten arm en been. maar dat is dus van wat anders?

    Reageer
    #14

    We kunnen hier natuurlijk eindeloos mee doorgaan maar:

    Je hebt geen HIV dus kun je ook onmogelijk HIV symptomen hebben.  Je klachten zullen ongetwijfeld ergens vandaan komen, maar NIET van HIV.

    Reageer
    #15

    @Michael je hebt geen hiv. Je zoekt naar symptomen. (logisch want je bent bang voor iets) je test geeft aan dat je geen hiv hebt, luister maar Tandor. Daarnaast is bij hiv symptomen een hele slechte indicator, gezien het zo is dat als je al iets zou krijgen ( sommige patiënten geven aan geen Ars gehad te hebben) het een syndroom is en dat betekend meerdere symptomen tegelijk. Waarbij erge keelpijn (zonder snot en verkoudheid), huid uitslag (toch wel opvallende vanuit borst verspreiden over het hele lichaam, dus ook buik, armen etc) en hoge koorts( waardoor je ook echt nachtzweten, maar dus ook overdag koorts hebt). Diaree is alleen een mogelijk symptoom in ver gevorderde hiv infectie (na jaren). Als je overdag dus geen koorts hebt. Betekend nachtzweten helemaal niets (vooral nu met de huidige hitte en met de stress die in je lichaam zit) ps bij nachtzweten van hoge koorts ben je mega doorweekt en al je beddengoed zal echt mega doorweekt zijn. Dan nog twee feitjes waarom symptomen een slechte indicator zijn en je geen hiv hebt: 1 bij mensen met echt hoog risico(onveilig anale of vaginale seks) en spuit gebruiken van mogelijk besmet persoon. Die dus symptomen hebben heeft minder dan 1% daadwerkelijk hiv. 2 als er antistoffen worden aangemaakt krijg je symptomen, dus als je dan test en de test is negatief. Weet je dat de symptomen niet van Hiv zijn.
    Ga naar je huisarts voor je uitslag en eventueel aanhoudende klachten, maar deze zijn niet van Hiv.

     

    Reageer
Reageer op: Termijn antistoffen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief