ALTIJD herpes als je buldjes hebt?

  • #1

    Hooi, ik heb dus buldjes in iedergeval op me grote schaamlippen .. Verder weet ik het niet omdat ik ook niet durf te kijken .. Ze doen wel echt pijn, rechtop zitten doet zelfs pijn .. En opstaan uit me stoel of iets doe ik ook als een gekke .. Maar heb je ALTIJD herpes als je buldjes hebt? Plassen prikt trouwens vet erg en doet ook pijn .. Ben dood on gerust. Heb woensdag onveilig seks gehad met een jongen en had hem al geinformeerd dat mijn vagina echt pijn deed. En ik weet zeker dat ik een beetje was gescheurd ofzo want ik was na een tijd droog en hij was gewoon grootgeschapen. Maargoed ik ben dus bang dat ik een SOA heb. Die jongen heeft een keer een soa gehad en kreeg antibiotica en na een week was t weg. Maar hoe kan ik nou via hem herpes hebben? Hij zegt dat die zich weer gaat testen.. Ik ga naar de dokter donderdag máár ik wil anoniem mijn ouders MOETEN dit echt niet weten dus i dont know? Heeft iemand tips of raad?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Heb trouwens afgelopen zomer wel voor de eerste keer koortslip gehad, zou dat ook mee kunnen spelen? Ben echt ongerust joh .. En die jongen had toen hij die SOA had geen herpes maar ieta mer chly nogwat maar ik denk er echt alleeeenmaar aan ben bang en me ouders mogen ook echt niks weten maar hoe doe ik dat? Trouwens tijdens het douchen doe ik altijd gewoon met water me vagina enz schoonmaken maar nu niet want dat prikt erg en is ook pijnlijk.. Denken jullie dat ik herpes heb?

    Reageer
    #3

    Beste Roos,
    Het kan heel goed dat je een herpes infectie hebt opgelopen. De chlamydia denk ik niet, als de jongen een antibioticakuur heeft gehad. Maar blijkbaar is de jongen ook niet erg voorzichtig net als jij zelf trouwens.
    Hij heeft immers al een keer een SOA opgelopen. Wie weet heeft hij ook een herpes infectie.

    Ik raad je toch dringend aan om iets voorzichtiger te zijn en te zorgen dat je in ieder geval condooms bij de hand hebt voor het geval dat een jongen er niet aan denkt, of denkt dat niet nodig te hebben. Bescherm jezelf.

    Ik denk dat het verstandig om naar de huisarts te gaan om te kijken of je een herpes infectie hebt.

    Voor meer info over Herpes Genitalis kijk op:

    http://www.soaaids.nl/soa/meest_voorkomende_soa/herpes

    Reageer
    #4

    Hoi, ik ga donderdag naar de dokter maar als ik een zalfje en of pil moet halen bij de apotheek is dat niet annoniem en dat wil ik juist.. Want zoals ik al zei, mijn ouders moeten van niks weten.. Ik ben trouwens wel al een paar dagen ziek sinds vrijdag, heel erg hoofdpijn, pijn in me lichaam, koorts. Misschien speeld dat ook mee?
    Ik ga opmezelf passen ik wil dit echt niet. Zit ook echt te denken stel ik heb het, wil ik denk nooit meer seks ... Ik ben echt een schijterd

    Reageer
    #5

    Nooit meer sex? dat zal wel meevallen hoor.
    Je hoeft overigens niet perse naar je eigen apotheek te gaan als je dat een probleem vind.
    Hoe oud ben je eigenlijk Roos?

    Reageer
    #6

    Ja maar zo ervaar ik het.. Ben 17. En ik had natuurlijk ook verteld over dat ik droog was en hij grootgeschapen was. Na 2 dagen had ik heel erg pijn in mijn vagina/ vagina opening. Het gevoel alsof eem brand/schaaf wondje had. Ik voelde enorme druk bij de opening van mijn vagina alsof er een lul in zat (ja klinkt stom maar kan het even niet anders omschrijven). Ik ging zaterdag paar daagjes naar Barcelona met me moeder en ga morgen naar nederland terug. Naja toen had ik geen last van "puistjes?" op me grote schaamlip. Naja die druk etc is weg alleen voel wel een beetje droog/branderig gevoel nogsteeds bij mijn vagina opening. En nu heb ik vamdaag onder de douche dus 2 puistjes ontdekt.. Ik heb net even proberem te kijken maar ik zie er maar 2.. En ze zitten niet echt in mijn schaamlip maar meer erop. Ze doen wel pijn of iedergeval ze prikken. Sorry voor mijn levensverhaal trouwens .. En plassen doet soms pijn en soms totaal niet, dan voelt het juist als een opluchting. En soms prikt het en soms weer niet. Ik kan mijn gevoel een beetje moeilijk omschrijven ..

    Reageer
    #7

    Je hoeft je niet te verontschuldigen voor je verhaal hoor. Daar is deze site voor bedoeld. Ik moet wel zeggen dat als jij die jongen vooraf al gezegd hebt dat je een pijnlijke vagina had hij dus niet alleen een grote lul heeft maar er ook nog eens een is. Ik begrijp niet dat hij dan toch sex wil hebben in de wetenschap dat hij groot geschapen is. Wat een egoist.
    Het is dus mogelijk dat je een "schuur" irritatie hebt. Maar voor je eigen gezondheid: ga toch even langs bij de huisarts. Je kunt er zalf voor krijgen.

    Reageer
    #8

    Hey! Ja naja tijdens de seks had ik geen last en die dag erna ook niet.. Vrijdag pas. Maar wat ik wel doorhad tijdens de seks was dat ik al snel
    Niet droog meer was want het gleed niet heel "soepel" het zo te zeggen en hij was grootgeschapen, dus misschien die combinatie ervan. Ik had hem niks verteld wel over dat ik dus pijn heb en hij voelde zich wel ongerust en schuldig over hij zei ga naar de dokter en soa test kunnen we samen doen etc als je wilt maargoed .. Hopen op t beste.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Oja, grootgeschapen niet in de vorm van echt EXTREEM maar hij had sowieso wel een "breedde"

    Reageer
    #10

    Misschien valt het wel mee. In ieder geval succes.
    Dan heb ik het toch verkeerd begrepen. Ik dacht dat hij er vooraf van wist. Excuus dus.
    Glijmiddel gebruiken wil ook nog wel eens helpen tegen "droogte" en zeker als de penis wat uit de maat is.

    Reageer
    #11

    Ik heb mij laten testen en heb helaas Herpes, het is nog niet 100% zeker maar bij de SOA kliniek heeft de dokter ook vanonder gekeken en zei, dat het Herpes moet zijn, het kan bijna anders niet.

    Ik baal er wel van, maar ik ga gelukkig niet dood. Voorlopig GEEN seks voor mij!!!!!!!

    Het enige waar ik mij wel aan erger is de pijn van onder bij het plassen etc. Ik ga zo naar de appotheek tabletten en een zalfje halen, hopen dat het daardoor minder zeer doet en ook hopen dat de zweertjes snel over zijn.. Dan ben ik inprincipe ook weer blij en opgelucht.

    Groetjes

    Reageer
    #12
    Reageer
    #13

    Hou er wel rekening mee da je herpes genitalis in principe nooit meer kwijt raakt. Je kunt het wel beheersbaar houden. Lees meer op:
    http://www.soaaids.nl/soa/meest_voorkomende_soa/herpes

    Reageer
    #14

    Ja, ik weet dat ik het virus voor altijd in me heb.. maar als ik me daar aan blijf denken dan maak je jezelf alleen maar gek ..
    Wat ik niet snap is dat gedoe met veilig vrijen. Ik lees dat zelfs met condoom je kunt besmetten, nou dan kan je dus NOOIT meer seks hebben zonder iemand te besmetten toch?

    En ik heb ook 1 probleempje.. ik heb pillen en zalfje gehaald bij de apotheek. De pillen neem ik maar het zalfje 'durf' ik niet op te smeren.
    De dokter zei dat ik gewoon met een spiegeltje van onder moest kijken waar ik het op moest smeren. Maar toen hij ging kijken die keer, zij die wel dat ik wel gewoon echt infectie heb etc. Dus daarom durf ik absoluut niet te kijken, ik ben bang dat het echt extreem is en dat ik daar heel erg van schrik .. Dus ik wil het wel maar durf niet?! Heb ik weer maargoed ..

    Ik heb nu niet meer pijn bij het plassen maar ik bloed soms wel ofzo terwijl ik nog niet ongesteld moet worden (zit aan de pil)..

    Groetjes

    Reageer
    #15

    Beste Roos,
    Om snel van de bultjes en de klacchten die ze veroorzaken af te zijn zou ik toch maar de zalf gebruiken. Het zal wel meevallen als je kijkt.

    Reageer
Reageer op: ALTIJD herpes als je buldjes hebt?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief